کنسرت پشم ریزان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنسرت پشم ریزان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرگیده بودم به تنهایی خویش
مرا تو به اغوای بیراهه بردی(sm50)
(sm50)
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه..(sm50)
(sm50)
آلبوم هم سال دیگه میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]وووفقققق ..
ماشالا موزن (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن از گوه خوریات کم کـون تو هر حرفی میزنی خلافش عمل میکنی ..
(sm2)
متصل است او
(sm2)توی هوای گرم بندر
(sm2)
قلبه ما ضعیفه دختر(sm70)
(sm50)
خودم بدم میاد از این بحثای بی فایده تو نت کونم باز میرن رو اعصاب لامصب آدم ..
شادی خاک بر سر کیون گشاد گرفته 4 تا ترک کسشر گذاشته تو آلبومش از 4 تا شیلنگ تخته بعد اینا میان با امیر بی گزند مقایسه ش میکنن ..
ترک تصویرش خودش ملودی گذاشته بیبین شه خوبه ..
بیا پشم تخم بعد شقمو بلیس بابا امسال آلبوم نداریم ..
دمو مسلخ ..
دختر کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
همونیکه دیدتش با ناشناسی نفسش درنمیاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ محسن میترکونه (sm118)
(sm29)
منم بلاک کرد (sm59)(sm2)
یکی دیگه از کامنت ها که جا افتاده این بود : آلبوم هنوز از ارشاد مجوز نگرفته قبلا هم گفتم اگه خبری باشه همین جا اعلام می کنم
چی گفتی رسول؟
(sm77)
گفتم : اینا همش تقصیر ابوالفضل افشاریه کم مونده محسن رو با تتلو و آقای هزینه آشنا کنه ! شورشو درآورده با اون رفیقای چپر چلاقش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم
محسنم پریود میشه ها.. ماهی ی بار حال و هواش دگرگون میشه(sm2)
دیشب سسخل شده بود اصلا ! دو دقه قبلش یکی از کامنت هامو لایک کرد ! یه اکانت دیگه ساختم گفتم خیلی بی جنبه شدی طاقت انتقاد رو نداری ! اونم بلاک کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
منم میگم پریود میشه(sm120)
اهنگ شاد(sm2)
کسخل میگه من آهنگ شاد نمی خونم ! یکی نیست بگه پس عمه ی من بود دمو از شعر مولانا گذاشته بود (sm2)نقل قول:
اونا متصلن ..فرق دارن با شاد(sm2)نقل قول:
دیشب محسن یه سوتی داد خیلی باحال بود (sm2) پیج هواداریه الناز حبیبی با 200k اومد براش کامنت گذاشت اینم ذوق زده شد فکر کرد خودشه زرتی رفت فالوش کرد ! (sm2)بعد گفتیم داداش داری اشتباه میزنی این اون نیست ! زد آنفالوش کرد (sm2) بی تاثیر نبود در عصبانیتش ! طفلک فکر کرد چه گوشتی تور کرده (sm2)
فکر کنم با اسپاکو دعواش شده... سر این قاطی کرده..این پریودای ماهانش برا همینه(sm2)نقل قول:
شک ندارم باهاش دعوا شده ! زده بالا حسابی (sm2)نقل قول:
ها همون(sm120)نقل قول: