بنازم دفترچه تامین اجتماعی برادرم رو (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بنازم دفترچه تامین اجتماعی برادرم رو (sm2)
ما قیمت با همون دفترچه بیمه عرض کردیم. 50 تا 500 هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خود تامین اجتماعی هم خدمات درمانی داره و رایگان هست و فقط پر میکنه نه کشیدن ...
ولی دفترچه کسی دیگه قبول نمیکنند . مگر مطب های خصوصی
نه دندان هم میکشن
نمیدونم اینجا که اصلا نمیکشند . فقط پر میکنند . حالا شهر شما تامین اجتماعی یه حالی به مردم میده . خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا عصب کشی نمی کنن (sm2)
خب عصب کشی واقعا تخصص میخواد . کار هر دکتری نیست . فوق العاده باید پزشک حرفه ای باشه .نقل قول:
ما تو شهرمون یک پزشک داریم فوق تحصص ریشه یابی دندان و عصب با چشم میبینه همه دکترا میفرستن پیش اون ...
همون بکشن بهتر...(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کسی نتونست جواب بده. سئوال به این اسانی .سئوال سخت امتحان جواب میدی اینو نتونستی خخخخخخ
پسره به دختره گفته بود اگر ممکنه بده بزنیم(sm30)
شرمت باد ای دستی که بد بودی بدتر کردی
هم بغض معصومت را نشکفته پرپر کردی
(sm50)
سر برده در گريبان بي خودتر از هميشه
حيفت نهايتي كه با من برابر كردي
اي تكيه داده بر من اي سر سپرده بانو
با اين نادرويشي ها آخر چرا سر كردی
دستي با اين بي رحمي ديگر بريده بهتر
بر من فرود آر اينك بغضي كه خنجر كردی
(sm50)
خاک خسته (sm1)