روزی که خطکش تصویری شکست میانه ی تنبیه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روزی که خطکش تصویری شکست میانه ی تنبیه (sm50)
من از شبانم بریدم میخوام گرگ شم کم کم خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من همینی که میبینی هستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلت پره ! می دونم
تقصیر تو نیست
یقه یکی رو باید بگیری
ولی کسی نیست
می خوای بزنی بیرون
راه نیس
به من فحش بده
تو خفقانی منم کشیدم سخته
(sm50)
چقدر فیروز هیچکس خوبه(sm50)
تا بوده این دنیا همین بوده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتماً طرفای آفریقا هر روزشون نوروزه
آخه اینجوری حساب کنی پر هاجی فیروزه
(sm50)
دنیا دیگه چی داشت و رو نکرده(sm50)..بیخیال..هنوز خدارو دارم..تنها کسی که نمیتونن ازم بگیرنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چش (sm50)نقل قول:
اَ این آدم مثه خر کار کشیدیو جایی نی بره چوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول ندادی حساب بانکیت هی بشه پر(sm50)