(sm25)عیب نداره اهواز پر از کولر گازی های مختلف و رنگارنگه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)عیب نداره اهواز پر از کولر گازی های مختلف و رنگارنگه(sm120)
فرید یه آلبوم خیلی توپ دارم دان میکنم
تو هم خواستی بگیرش
لینکش را برات میزارم
James Blunt - back to bedlam 2004
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برا شما تعرفه برق ارزون تره پول برقی که مصرف میشه کمتر میشه اما برای ما با اینکه تابستونا تا بالای 40 درجه هم دما میرسه ولی تعرفه اش عادی حساب میشه (sm74)
Your're beautiful را ازش نشنیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعه بسیار معروفیه ..
اره اینجا از اردیبهشت تا اخر تابستون روزای گرم حساب میشه کولری هم خاموش بشو نیست مگه برق برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا یک ترک هم خارجی ندارم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به دادتون برسه البته عادت دارین به گرمانقل قول:
عه خارجی گوش نمیکنی ؟نقل قول:
ولی این آلبومش حرف نداره یکی از بهترین آلبومای دهه قبل بود
شاهکار محسوب میشه من تضمینی بت پیشنهاد میکنم (sm59)
مشهد اختلاف دمای اوج تابستون و زمستونش 60 درجه ای میشه (sm81)
دهنمون همیشه سرویسه
هیجا این طوری نیست فقط اصفهان نسبتا آب و هواش شبیه اینجاست