زخم جهان بر شانه و زجر جهان بر جان
امشب تو پشت هق هق من باش اکبر جان! (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
زخم جهان بر شانه و زجر جهان بر جان
امشب تو پشت هق هق من باش اکبر جان! (sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فارگو قسمت اخرش چرت بود (sm120) فصل دوم میخوان برن به 20 سال قبل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دویی در کار نیس مینی سریال بود دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخدا امشب منو بکش (sm81)
اکبرو لامصب چه سریع تغییر فاز داد(sm2)
نه بسته ام به کس دل
نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج
رها رها رها من
ز من هر آن که او دور
چو دل به سینه نزدیک
به من هر آنکه نزدیک
از او جدا جدا من
نه چشم دل به سویی
نه باده در سبویی
که تر کنم گلویی
به یاد آشنا من
ستاره ها نهفته اند
در آسمان ابری
دلم گرفته ای دوستهوای گریه با من . . .(sm50)
کجای کاری فصل دوم تمدید شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دوم بر میگرده به 20 سال قبل در مورد بابای اون دختر پلیس ه که شل بود (sm120)
الان دیگه خوابه برو فردا بیا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فازشو تغیر دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه FX دوشنبه در «انجمن منتقدان تلویزیونی» اعلام کرد که اقتباس خود از فیلم محبوب ایتن و جول کوئن به نام «فارگو» (Fargo) را تمدید کرده است، سریالی که اخیرا در جوایز اِمی ۱۸ نامزدی را بدست آورد. بنابر گزارش سینما باکس به نقل از نقدفارسی، همانند مجموعه «پلیس حقیقی» شبکه HBO، این فصل و داستان «فارگو»، شخصیت ها و بازیگران جدیدی را در اختیار خواهد گرفت، و از داستان جدیدش از یک «جنایت واقعی» در زمانی متفاوت، در طی ۱۰ قسمت پرده بر خواهد داشت. زودترین تاریخی که می توان برای نمایش این فصل متصور شد پاییز ۲۰۱۵ است.
.
.
.
.
.
تماً همه کسانی که فصل یک سریال Fargo را کامل دیدند آن صحنه از اپیزود “A Fox, a Rabbit, and a Cabbage” را یادشان می آید که در آن Lorne Malvo در رستوران Lou Solverson نشست و تیکه ای پای خورد و از Lou در مورد Lester Nygaard اطلاعات خواست.
در لا به لای صحبت هاشون صحبت هایی در مورد حادثه قتل عام مرگبار اتفاق افتاده در سال 1979 در Sioux Falls صورت گرفت.
بعضی ها به این فکر افتادند که شاید مسبب آن کشتار ها Malvo بوده. با اینکه هویت قاتل یا قاتلین هنوز نامشخص است اما به طور رسمی اعلام شده فصل دوم این سریال در سال 1979 در Sioux Falls اتفاق خواهد افتاد.
آنها همچنین گفته اند که حوادث این فصل 10 ساعته، قبل از حوادث فیلم اصلی خواهد بود.
این فصل در اوایل پاییز 2015 پخش خواهد شد.
همچنین گفته شده که فصل اول سریال Fargo از سه فیلم برادران Coen به نام های Fargo, No Country for Old Men و A Serious Man اقتباس شده بود و فصل دوم از فیلمهای دیگر این دو برادر به نام های Miller’s Crossing ، The Man Who Wasn’t There و دوباره Fargo خواهد بود
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبر ز موی سفیدم گمان به عمر دراز ، جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی (sm50)
گازشو گرفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینماییشم برا 1994 بود دیگه (sm98)نقل قول:
چیو می خوان بسازن (sm120)
کارگاهان واقعی حیف شد که فصل دومش توش متئو نیست (sm50)نقل قول:
میخوان آب ببندن به سریال دیگه (sm120)نقل قول:
فیلم نیکیتا رو با سریالش میدیدی زمین تا اسمون از فصل دوم به بعد فرق داشت (sm120)
کارگاهان ؟ (sm120) کارآگاه (sm120)نقل قول:
ها (sm50)
این حسین وثوق هم نیست یه کم با هم دعوا کنیم (sm120)
به قول وثوق ادم دوست داره جای متئو باشه (sm120)نقل قول:
30 سالشه ولی سرعت خوبی داره (sm120)نقل قول:
هنگ کرد (sm59)
نفهمیدم چی گفتی (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
تلفیق شد با جرمی متئو (sm120)
آلبوم!(sm1)
(sm50)
(sm115)
(sm2)نقل قول:
20 بار جملتو خوندم .هی تحلیل کردم این چی گفت کیو گفت اخر نفهمیدم گفتم بیخیال ازش نقل نمیگیرم (sm2)
(sm2)نقل قول:
یه لطفی به ما کن زنگ بزن آژانس
(sm29)
شب زنده داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یکی دیگه اضافه شد به شبای اینجا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پذیرا باشین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
بیو میدی؟
به هر توابعی سر میکشم تویی (sm10)
ممنوننقل قول:
چی بگم؟ مثه همتون یِِ چاوشیست
فک کنم از همه کوچیک تر باشم آخه محصلم هنو:))
اهل مشهد!
همشهری الی در اومدی (sm120)نقل قول:
(sm10)نقل قول: