(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرشب واسه منه تنها از خون و خاک گِل میساخت (sm81)
ای کاش رنج آخر داشت ... (sm172)
فقط محسن چاوشی تا چنگیز بیرون بیاد من دیوونه میشم (sm178)
یادش بخیر همون روزی که آلبوم پاروی بی قایق اومد من ولیعصر تهران بودم یه دونه گرفتم تو ضبط ماشین کنار دوست دخترم دیوونه شدیم (sm172)
(sm50)
چه خاطرات پاکی بود و تموم شد انصافا خیلی زود تموم شد (sm81)
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه (sm172)
حوس سیگار کردم (sm50)
منم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر مسکن تازه دردم زیاد تر میشد (sm50)
چه دردیست در میان جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن (sm172)
تو اون شام مهتاب کنارم نشستیعجب شاخه گل وار به پایم شکستیقلم زد نگاهت به نقش آفرینیکه صورتگری را نبود این چنینیپریزاد عشقو مه آسا کشیدیخدا را به شور تماشا کشیدی
(sm50)
(sm1)
تو دونسته بودی، چه خوش باورم منشکفتی و گفتی، از عشق پرپرم منتا گفتم کی هستی، تو گفتی یه بی تابتا گفتم دلت کو، تو گفتی که دریابقسم خوردی بر ماه ، که عاشقترینیتو یک جمع عاشق ، تو صادقترینیهمون لحظه ابری رخ ماهو آشفتبه خود گفتم ای وای مبادا دروغ گفت
گذشت روزگاری از اون لحظه نابکه معراج دل بود به درگاه مهتابدر اون درگه عشق چه محتاج نشستمتو هر شام مهتاب به یادت شکستمتو از این شکستن خبرداری یا نههنوز شور عشقو به سر داری یا نه
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داریمن اون ماهو دادم به تو یادگاریهنوزم تو شبهات اگه ماهو داریمن اون ماهو دادم به تو یادگاری
(sm50)
برم یه فیلمی ببینم من که حالا حالاها بیدارم (sm50)
حوصله داری به این دم صبی ساعت 5 ها ؟! (sm70)مگه تو فیلم ندیدی همین یه ساعت(sm54) پیش حتما میخوا ازون فیلما نگاه کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر شهریارُ چرا تحریف میکنی؟ (sm70)
منم الان the call رو دیدم
توی این سبک prisoners قوی تر بود... هرکی ندیده پیشنهاد میکنم
دیگه کم کم خوابم گرفت برم بخوابم (sm50) (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی میذارم به حساب چرت زدنت (sm70) (sm134)نقل قول:
رفتم یه فیلم ببینما... تا جا داشت فضا رو سنگین کردید... فردا هرکی بیاد بخونه دلش میترکه
the babadook رو ببین قشنگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسناکِ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm172)نقل قول:
(sm2) نزدیک بود همینطور هم بشهنقل قول:
(sm2) خیلی آدم خوبیه (sm120) حالا الان تگت میکنم و سورپرایزت میکنم(sm2)نقل قول:
نه بابا خانم خوبیه فقط یکم هول میشه طفلک (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که رفتم خونه حسابی خسته بودم و یهو بهنود رفیقم زنگ زد و حال و احوال و ... (sm120) هیچی دیگه یهو قاط زدم گفتم دیگه بسه این همه کار و باید بریم و از این حرفا و نزدیک بود از منزل کتک بخورم (sm120) هیچی خوابم نمیبرد مطالبق معمول روزایی که خسته ام و نشستم پای سیستم و مرور عکس و خاطرات و ... (sm120) یهو عکس برادر ِ استاد رو دیدم یاد نوید و ریلیز افتادم (sm120) نشستم شروع کردم به سانسور کردن عکس و ... (sm120) البته قبلش مادرم زنگ زد و گفت با این حرفا چیه و بغض و ...(sm74) بهش گفتم باشه نمیرم ( حالا یه در صد فک کن میرم اونور (sm2) ) چاووشی لیلی و مجنون پلی شد (sm120)
بین دو راهی شک .... سفر دوای دردم ، هجرت تنها علاج علاجم ، طاقتشو ندارم ... سیل بلور اشکو رو گونه ی تو دیدن ( یاد مادرم افتادم (sm74) ) خلاصه سرتونو درد نیارم یه دو تا عکس بی کیفیت هست تقدیم به شما (sm120) ( اولش میخواستم پخ کنم ، دیدم آب از سر ِ من گذشته بزار همه ببینن (sm120) چقد عکس من اینجا ریلیز کردم کی کار دستم بده خدا داند(sm2)
برادر استاد اندی ( واروج ) (sm81) بگو ماشالله کیفیت (sm2)
اینم یکی دیگه (sm120)
نا گفته نمونه که بهنود گفته سایه عکس من دیده بشه چارتر میکنه میاد حالمو میگیره (sm2) منزل که اگه بدونه همین امشب بیچارم میکنه (sm2)
(sm70) مگه نمیدونستی ؟ (sm120)نقل قول:
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه تو هم فک کردی که من 15 سال دارم ؟ (sm2)نقل قول:
ن بابا 15 سال چیه من موندم تو چطور الان سرکاری ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) دیگه کاملتر از این توضیح بدم (sm70)نقل قول:
پ ن (sm98)
(sm70) اینو باش (sm2)نقل قول:
(sm70)مگه اومدم سایت چورن که نتونم پُست بدم (sm2) فقط سایتای شیلفر و فیس و یوتیوب و ... رو نمیتونم و همچنین آپلود ! فقط میتونم فایلای زیپ رو دان کنمنقل قول:
(sm98) باید به تو هم توضیح بدمنقل قول:
نگاه به این چهار تا شوخی نکن ، من یه بخش رو دارم اداره میکنم
(sm25)
چی شده ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم آتی جون یه سایت مدل ردیف بهم بده (sm127)