(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
لیسانس نرم افزارم... فعلا شغلی ندارم . ولی دنبال کار هستم. شغل ازاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت داداش . خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)(sm139)(sm99)(sm108)(sm65)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه الان شغل آزاد داری ؟ چی ؟ مغازه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله بله(sm120)نقل قول:
نشانه محبت هست
دیوث معادل دوستت دارم
قرمساق معادل فدات شم
جاکش معادل عاشقتم
داش فرهاد بخواب الان خانواده ات میان داری چکار میکنی (sm59)
دیوث قرمساق جاکش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
دیوث داری شکلت بازی میکنی (sm2)نقل قول: