اگر چه دل به کسی داد، جان ماست هنوز
به جان او که دلم بر سر وفاست هنوز(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر چه دل به کسی داد، جان ماست هنوز
به جان او که دلم بر سر وفاست هنوز(sm50)
راست میگه والا... هر بلایی خواستن سر ما اوردن .. بی پدرا
ای شیر تو هر چی فامیل و بچه فامیله
حالا اگه دیجی بالا اومد (sm209)
پس از درگذشت پدر، پسر، مادرش را به خانه سالمندان برد و هر لحظه از او عيادت میکرد.
يکبار از خانه سالمندان تماسی دريافت کرد که مادرش در حال جان دادن است!
پس با شتاب رفت تا قبل از اينکه مادرش از دنيا برود، او را ببيند.
از مادرش پرسيد: مادر چه میخواهی برايت انجام دهم؟
مادر گفت: از تو میخواهم که برای خانه سالمندان پنکه بگذاری، چون آنها پنکه ندارند و در يخچال غذاهای خوب بگذاری، چه شبها که بدون غذا خوابيدم...
فرزند با تعجب گفت: داری جان میدهی و از من اينها را درخواست میکنی؟ و قبلاً به من گلايه نکردی؟!!!
مادر پاسخ داد: بله فرزندم!
من با اين گرما و گرسنگی خو گرفتم و عادت کردم، ولی میترسم تو وقتی فرزندانت در پيری تو را به اينجا میآورند، به گرما و گرسنگی عادت نکنی...!!!
(sm98)
(sm2)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی کاپریو (sm2)
چقدر حرف زد جهرمی (sm3)
36 سالشه 3 تا بچه داره (sm1)(sm194)
رییس ، من گفتم که اطلاع زیادی ندارم در این مورد ، فقط اینو میدونستم که اونی که گذاشتم خیلی خوب تشریف داشته تو کارِ گرافیکیش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه که دنیل با گرفتن آخرین اسکارش میره واسه عشق و حالِ دوران بازنشستگیش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm50)
کارِ جدید ،
ففر ،
یک شنبه ...
چرا دیجی بعضی کالاهارو زده پیشنهاد ویژه ولی تخفیفی نخورده ؟ (sm120)
کار همیشگیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فقط دخملای لاغر میتونن رد شن یکم گوشتی باشن لو میره
من همیشه طرف تیم برنده ام.دوست نفتی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[Forwarded from مأوا]
🔴 آخرین خبر از موزیکویدئوی «مسلخ»
🔼 موزیک ویدئوی «مسلخ» با صدای محسن چاوشی و با کارگردانی محمدرضا رضائیان به مرحله تولید و تصویربرادری رسید و این موزیکویدئو اواخر فروردین ماه منتشر میشود.
🔼 سناریوی نهایی این موزیک ویدئو پس از بررسی بیش از 10 سناریوی مختلف در بهمن ماه به تاییدنهایی رسید. این نماهنگ در انتقاد به شیخ نشین های حاشیه خلیج فارس است و با مضمونی اجتماعی به مسئله تجارت دختران ایرانی در «دبی» پرداخته است.
🔼 هفته گذشته «محمدحسین مهدویان» کارگردان فیلمسینمایی «لاتاری» اعلام کرد که ایده اصلی ساخت فیلم #لاتاری را از قطعه مسلخ محسن چاوشی که از آن با نام دبی هم یاد میشود گرفته است. این کارگردان جوان گفت:«قرار بود موزیک ویدیوی این آهنگ را بسازم اما وقتی آن راشنیدم فکر ساخت «لاتاری» به سرم زد.»
🔼سایر جزئیات ساخت این اثر ویدئویی به زودی از طریق کانال «ماوا» اعلام میشود.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]a_media
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط من حس میکنم زن راموس رو جایی دیدم یا شما هم همین حس رو دارین ؟ (sm120)
(sm2)نقل قول:
امروز لیور (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بزنه بترکونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگا آلبوم دال بند رو گوش کنید
آلبوم اولشون قشنگ تر بود ولی اینیکی موسیقی مفهومی تری داره
آلبوم دووم باید همینطوری باشه
دمشون گرم
لینک بده ..
اهنگ جدید سحر درباره بچه های کار و اینا ...
خواستم بگم از بچه های کار خاطره خوشی ندارم
یه بار شهرداری رشت بودم فقط 7 تومن تو جیبم بود
یکی ازینا اومد گفت عمو تو رو خدا ازم ادامس بخر گفتم چند گفت 2 تا 5 تومن منم خریدم ازش
بلافاصله رفیقش اومد و قسم امام حسین و حضرت عباس و چی و چی که باید ازم بخری
گفتم ببین همین 2 تومن فقط برام مونده باور نکرد و چن دقیقه پاپیچم شد که دروغ میگی و هیچ رقمه نمی رفت
آخرشم بهم فحاشی کرد و رفت
(sm25)چن وقت پیش یکی از بازیگرا گفته بود همیشه به اینا پول میدادم ولی یه بار که ندادم فحاشی کردن دقیقا همون ...
(sm172)
اینکه یه عده تو رو خر فرض کنن و برات فیلم معصومیت و مظلومیت بیان تا تحت تاثیر قرار بگیری
بعدش که ببینن پول نداری بهت فحش بدن این یعنی چی نمیدونم والا(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شما چیه
(sm120)میگ میگنقل قول:
چی شده ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی فکر کنم کل البوم رو تک اهنگ داد بیرون(sm25)
همه تکراری میشه که(sm50)
سحر اولش اسم آهنگو فک کردم نوشته فقط 10 سانته
فک نکنم برا آلبوم باشه اینو قبلینقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm196)
با عرقگیرهای جر خورده ،
یقه چرکینتر از خیابانها ،
در درونم به راه افتادند ،
کودکآزارهای پی در پی
شیر دنبال بچه آهو بود ،
آسیابِ زمانه هم چرخید ،
دوره کردند شیرِ زخمی را ،
بچه کفتارهای پی در پی ... (sm50)(sm176)