اسکار بهترین بهترین میکس صدا:
Dnkirk
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکار بهترین بهترین میکس صدا:
Dnkirk
بهترین جلوه های ویژه shape of water
اسکار بهترین طراحی صحنه:
The Shape Of Water
اسکار بهترین خواننده ی جهان :
حضرت استاد رضا یزدانی ...
طراحی صحنه بود ؟ من بد ترجمه کردم (sm2)
اسکار بهترین فیلم خارجی زبان :
A Fantastic Woman
جایزه اسکار بهترین بازیگر مکمل زن برای Allison B Janney برای فیلم مورد علاقت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان فقط منتظرم دی لوییس اسکار آخرش رو ببره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن :
Allison Janney
I,Tonya
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکار هانی ترین شخصیت روی زمین :
سینجول
(sm2)
اسکار بهترین انیمیشن کوتاه :
Glen Keane and Kobe Bryant
Dear Basketball
اسکار کاورترین موزیسین تاریخ :
شادمهر عقیلی ...
اسکار بهترین انیمیشن بلند :
Coco
(sm30)نقل قول:
جای خالی سحر دولتشاهی به عنوان یک میلف درجه یک در مراسم اسکار شدیدا احساس می شود ...
دهنت سرویس (sm2)
ولی سطح جشنواره ی فجر خیلی بالاتر از اسکار تشریف داره ...
(به سیمرغ هایش نگاه می کند و ریز ریز اشک می ریزد {ابراهیم حاتمی کیا})
اسکار بهترین جلوه های ویژه :
Blade Runner 2049
اسکار بهترین تدوین :
Lee Smith
Dunkirk
عجیبه که رشید پور مجری مراسم نیست ...
درستش اینه که نولان وقتی میره بالا ، با صدای بلند و لحنی طلبکارانه بگه :
من فیلمساز این نظام تشریف دارم ،
سردار جورج بوش بعد از دیدن دانکریک گریست ...
(sm2)
اسکار بهترین مستند کوتاه : بهشت پشت شلوغی ترافیک در بزرگراه ۴۰۵ است
اسکار بهترین فیلم کوتاه : کودک ساکت
فیلمبردار فیلم کوتاه کودک ساکت (برنده اسکار) ایرانی تشریف دارد ...
Mary Kills People
سریالی بسی زیبا ...
فردا ،
فول آلبوم احسان زیا (آتور) و مضراب ...
بهترین بیت ساز های ایران بعد از مهدیار ...
خـــســـتــــه شــــدم ... (sm50)(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه توش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)از مراسم امسال خیلی راضی بودم شکل آاااااااااااااااااااااب
نخیرم اینبودنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجاعت میدم به صحنه ای که تو فیلم دختری در قطار داره دوش میگیره نما از بالای دوش (sm50)(sm2)
(sm2)دیجی استایلو که بستن اسنپ فود بزنیم تو گوشش 50 درصد تخفیف غذای 20 تومنیو 10 تومن گرفتم (sm128)
(sm50)ری استارت
بی تو من با خودم چیکار کنم .. (sm50)
فایده ای نداره .. (sm50)
جالب تر اینکه صبح همان روز اومدم گفتم یه بار دیگه گوش کنم آلبومو شاید یه چیزی از توش در بیاد میخواستم دنبال آلبوم بگردم یهو یاد موزیک باران افتادم از اینجا دان کردم ( نصفه شب سرچ زده بودم از یه سایت در پیت گرفتم یادم نبود موزیک بارانی هم هست (sm2)) هیچی آلبومو دان کردم ولی پیشمون شدم گفت ولش گور بابای فرشباف و گوش ندادم دیگه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام احساس پیری میکنی ؟(sm74)(sm120)
چه قالب سایت قیشنگ شده (sm19)(sm120)اتفاقاً الان دیدم قالب جدید سایتو به همین خاطر اومدم کلاً دنبال بهونه ام یه سری بزنم به سایت (sm2)(sm2) جالبه آهنگ ها رو از سایت بغلی میگیرم (sm2)به این میگن تعصب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب سایت قشنگه به به تبریک میگم