سر کارم نذاریا.من رکب خوردم فردین خان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سر کارم نذاریا.من رکب خوردم فردین خان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت گفتی طنز (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
true detective رو ببین
میخواستی این کالیفریکشن رو بهمون قالب کنی ولی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
چقدر کم جرفی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا داداش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین
انشاا .. همیشه به خوشی و شادی و موفقیت (sm134)
نه هر سریالی خواستی سرچ کن موضوعش هم نوشته خوشت اومد بگو اکانت ممد امین رو بدم دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کالیفرنیکیشن طنز بود..اون که همش خاک بر سری بود که..بابا همش میترسیدم کام پلیرم زیرنویسشو شیلتر کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از پیش فصل تا حالا همه بازیا رُ جز بازی دیشب دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدترین بازیمون همون سیتی بود حتی از فصل پیشم بدتر بودیم.....(sm25)بهترین بازی هم جلو اورتون که 6 3 بردیم (sm111)
ارسنال مال این صوبتا نیست (sm70) بعد این رکورد خوزه جلو ونگر الان شده یه تابو خودش (sm120)
من دوست دارم کوستا هتریک کنه دروگبا حتما گل بزنه سسکم هم پاس گل بده هم گل بزنه (sm2)
جا مونده بودم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]