ملی true detective پیشنهاد میشه سریال خیلی قشنگیه (sm50)
شخصیت اصلی فیلم هم طوریه که پسرا هم عاشقش میشن چه برسه به دخترا (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ملی true detective پیشنهاد میشه سریال خیلی قشنگیه (sm50)
شخصیت اصلی فیلم هم طوریه که پسرا هم عاشقش میشن چه برسه به دخترا (sm70)
ملان برا خودش یه چی می گه باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کالیفرنیکیشن خیلی خوبه (sm2)
(sm2)آدم نمیشی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سخت شد سبکش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گلایی زد ولبک (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعید میدونم بتونین با اختلاف ببرین (sm70)
american pie هم خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل همونه که دخترا عاشقش نمیشن (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما فرشته ها ادم نمیشیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان میکنم..بذار کالیفرنیکیشنو تموم کنم(sm2)نقل قول:
قیافه امیر دیدنیه فردا (sm2)