سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی ) با تأیید این خبر گفت از شکایت فدراسیون فوتبال ایران مطلع هستیم و منتظر اطلاعات بیشتر در این رابطه از سوی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هستیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی ) با تأیید این خبر گفت از شکایت فدراسیون فوتبال ایران مطلع هستیم و منتظر اطلاعات بیشتر در این رابطه از سوی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هستیم.
نه بابا ااین از دیشب کلی خبرسازه ، نماینده ها تو سیدنی در حال رایزنین (sm120)
کفاشیان و دار و دسته گویا پرونده قطوری ارایه دادندی
نتجیه ۳ هیچ میشه ثابت شه (sm54)
قرار بود تیم امروز بیاد ایران ولی موندن تا نتیجه اعلام شه
مدیر برنامه عبدالزهرا: علاء دوپینگ نکرده!
دوپينگ علاء عبدالزهرا، هافبک عراقي و سابق تراکتورسازي به سوژه روز فوتبال ايران بعد از شکست مقابل عراق تبديل شده است. همين موضوع باعث واکنش مدير برنامه هاي علاء عبدالزهرا شده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی در گفتگو با "ورزش سه" می گوید:« من به عنوان مدیر برنامه علاء در ایران فعالیت می کنم. تا امروز نه از طرف باشگاه تراکتورسازی و نه از طرف فدراسیون نامه ای به من بابات دوپینگ علاء داده نشده است. نمی دانم چطور علاء دوپینگ کرده که 5 دقیقه بعد از باخت ایران به عراق خبرش منتشر شده است. وظیفه من دفاع از حق بازیکنم است و با قاطعیت می گویم که علاء دوپینگ نکرده و نامه ای هم در این مورد به دست ما نرسیده است.»
(sm2)والا من از وقتی یادمه هر وخ حذف میشدیم از این چیزا در میومد هیچوقتم نمیشد ولی بر عکس یکی بگوزه تو تیم ملی بوش فیفا رو بر میداره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی منم از همین تعجب میکنم چقد زود یهو گفتن دوپینگ کرده (sm120)
(sm30)(sm30)
فیفا دستور میده بازی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه سال پیش سپاهان همچین حرکتی زده بود که حذف شد تیم ملی امید هم همینطور (sm98)
امیر اومدم بت بگم یاد نده دیر شد (sm2)
حالا هر چی.ایشالا بریم مرحله بعد و نیجه برگرده .بعدش میریسیم سر وقت پولادی و اون رو مقصر می کنیم.چطوره admin؟
نتیجه رو بر گردونن اوضا خیلی حساس میشه
منتقدا که اومدن بیرون از پشت پرده و کیروش که به توپ بسته شون ، بازی های بعدیش در حد جنگ داخلی میشه یحتمل (sm70)
اوه اوه کیروش بدجور آفتابه گرفت به هیکل درخشان (sm2)
نه سید.روی دی وی دی با کیفیت 720 دارمش ولی این پسره مرتضی بود اسمش اعجوبه ایه برای خودش.توی یکی از سایت ها کل قسمتهاش برای دانلود هست.اگه اشکال نداره اسم سایت و لینکش رو بذارم.نبینی بعضی قسمت هاش رو نصف عمرت بر فناست.سایر دوستان هم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه خالی لیوان رو نگاه کردم فقط (sm120)نقل قول:
تو اخبار ورزشی یارو گفت خود کنفدراسیون آسیا از ایران خواسته یه روز بیشتر بمونه استرالیا
خب همین اتفاق افتاده دیگهنقل قول:
منظورش اینه به تیم ملی عراق بگن اینو بازی نده . بعد اونا بازی بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال مذاکره هستيم تکليف فردا مشخص ميشود
کفاشیان: ای اف سی گفت یک روز بیشتر بمانید
علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران در گفت و گويي اعلام کرد تکليف بازي ايران و عراق بامداد فردا مشخص مي شود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، رئیس فدراسیون فوتبال با اعلام این موضوع که لایحه محکمی به همراه مدارک کافی به ای اف سی تقدیم شده ادامه داد، نمایندگان ایران لایحه ایران را به ای اف سی برده و در حال مذاکره هستند.
وی که با شبکه سوم سیما صحبت می کرد تاکید کرد: ماندن ایران در استرالیا برای یک روز بیشتر با نظر ای اف سی انجام شده است که موضوع نشان می دهد، بررسی مساله در این نهاد قانونگذار فوتبال آسیا کاملا جدی است.
هر چی هست قضیه جدیه انگار
بازیکن عراق دوپینگی است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تو عراق شادی میکردن ۲ نفر کشته دادن چند نفر زخمی (sm30) تو شادیاشونم تلفات دارن (sm2)
عاقا یه سوال من نفهمیدم ، بازیکن محروم میشه فقط با تیم با این حساب ؟؟
نقل قول:
تیم ملی ایران روز گذشته مقابل عراق در ضربات پنالتی باخت در حالی که از این بازیکن دوپینگی در ترکیب خود استفاده کرده بود بنابراین احتمال دارد که نتیجه بازی به سود ایران تغییر کند.
؟؟؟
بازگشت ايران به جام ملتها؛
کمیته انظباطی AFC، فردا جواب می دهد
زهراهراتيان عضو کميته پزشکي کميته دوپينگ AFC، عنوان کرد که تمام مدارک پزشکي مربوط به دوپينگ بازيکن تيم ملي عراق علا عبدالزهرا را به کميته پزشکي AFC ، تحويل داد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هراتیان در گفت و گو با "ورزش سه"، گفت: من شب گذشته تا ساعت 3 صبح مشغول مذاکره با مسوولین کمیته پزشکی آسیا بودم. تا تمامی مدارک پزشکی مربوط به دوپینگ عبدالزهرا را در اختیار آنها بگذارم که خوشبختانه این اتفاق هم افتاد و مسیولین پزشکی AFC، این مساله را تایید کردند.
گفتنی است پس از تایید کمیته پزشکی AFC، حالا پروند عبدالزهرا به کمیته انظباطی AFC، می رود تا فردا در مورد بازگشت مجدد ایران به رقابتهای آسیایی و حذف عراق از این بازیها، تصمیم گیری شود.
با این حساب اگه نتیجه برگرده ، چه انگیزه ای رخنه کرده بعد این صحبتا ، تو کیروش (sm54)
با توجه به این استدلالت پس یه سوال پیش میاد (sm120)نقل قول:
تیم عراق میاد میگه ما نمیدونستیم و فقط بازیکن محروم میشه ، اما پشت پرده میدونستن ..
پس اگه یه تیمی دو تا بازیکناش دوپینگ کرده باشن تیم هم میدونست ، بعد بازی لو بره ، تیم میاد میگه ما نمیدونستیم و فقط بازیکنا محروم میشن که
یستردی (sm120)
خوشحالیشون بعد گل دوم (sm81)(sm3)
احتمالش زیاده که بازی برگرده،البته من زیاد فوتبالی نیستم ولی تا اونجایی که حضور ذهن دارم هم برای امید و هم برای تیم سپاهان که بازیکن دو اخطاره داشت و لی نمیدونست هم این مشکل پیش اومد که منجر به حذف
سپاهان و تیم امید شد
البته اینجا قضیه دوپینگه،امیدوارم حق به حقدار برسه.
اون بازیکن که دست مکانی رو لگد کرد موقع پنالتی دیدی (sm3)
حقیقی هی نگاش میکرد ولی اون لاشی نیگا نمیکرد اصن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم/ ماجرای دوپینگ بازیکن عراق/ احتمال تغییر نتیجه به نفع تیم ملی
اخ اگه بشه چی میشه (sm25)
سیگار با مشروب با طعم هم آغوشی
یعنی فراموشی...فراموشی...فراموشی
(sm50)
امید بیشتر (sm25)
(sm120)چه حالی میده (sm2)
هیچ چیز معلوم نیست کسیم چیزی نمیدونه تا خبر رسمی همه فقط جرف میزنن (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
باوجود اینکه علاقمندان به فوتبال ایران به دوپینگی بودن بازیکن عراقی و برگشتن نتیجه بازی امیدوار هستند اما بعید به نظر میرسد اتفاق ویژهای در این مورد رخ دهد.
رای قبلا صادر شده باشد ایران پیروز است
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1199550&title=