ایرانیا اسمه عملیاتاشونو میذاشتن کربلا ی 5 مثلن ، عراقیام واسه اینکه جبران کنن اسمه عملیاتاشونو میذاشتن، جاده چالوس 2
نمایش نسخه قابل چاپ
ایرانیا اسمه عملیاتاشونو میذاشتن کربلا ی 5 مثلن ، عراقیام واسه اینکه جبران کنن اسمه عملیاتاشونو میذاشتن، جاده چالوس 2
ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﯾﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻬﺶ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺗﻘﻠﺐ ﮐﻨﻪ !
. ﺍﻭﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﺍﺩ،
ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﭘﺎ ﺷﺪ ﻭﺭﻗﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﭘﺨﺶ ﮐﺮﺩ (sm74)
اقتصادنیوز: در بازار تهران قلیانهایی با نرخ هفت میلیون تومان عرضه میشوند که جنس آنها تمام استیل است و آنطور که فروشندگان آنها میگویند از کشور عربستان به صورت غیررسمی وارد ایران میشود.در آمارهای رسمی گمرک ایران نشانی از واردات قلیان به ایران وجود ندارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بعضیا میپرسی اسم بچه تونو چی گذاشتید؟؟
یه چیزی میگن که مجبوری بی سرو صدا بچه رو بغل کنی
بری یه جایی شلوارشو بکشی پایین ببینی دختره یا پسر… :|
به خدا دغدغه فکری درست میکنن واسه مردم….
جای این لا ش گ و .... بازیها فردا بیا پدیده بازی ایران کله .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط H@med7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میتونستم پدر بشـــم
ولی دوست دخترم
بچه هامو خـــــــــــورد ، مفهمی ؟؟
خــــــــــــــــــــــــ ــــــــوررررررد !!!!!
وحشیه ادم خوااار
منم باورم نمیشه که با یه هیولــا
رابطه داشتم
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ :
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﺱ دخترﻡ ﮔﯿﺮ ﺩﺍﺩ ﺑﺬﺍ ﻣﺚِ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻤﺎ
ﺩﺳﺖ ﻭ
ﭘﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪﻡ ﺳ.ﮑ.ﺲ ﮐﻨﯿﻢ ، ﺧﺎﻃﺮﻩ ﻣﯿﺸﻪ !
ﻣﻨﻮ ﺑﺴﺖ ﺑﻪ
ﺗﺨﺖ ﮐﻪ ﯾﻬﻮ ﺑﺎﺑﺎ ﻭ ﺩﺍﺩﺍﺷﺶ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ
ﺍﻳﻦ ﺟـــ*ــــﻨﺪﻩ
ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﺩﺭ ﺭﻓﺖ، ﺍﻳﻨﺎ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﻪ ١٦ ﺣﺎﻟﺖ ﺳﺎﺋﻮﭘﺎﺋﻮﻟﻮیی
ﺍﺯ ﻛـ*ــﻮﻥ ﺧﺸﻚ ﺧﺸﻚ ﻛﺮﺩﻥ
ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺍﯾﯽ ﺷﺪ
مشکلات جنسی
دختری هستم ۲۰ ساله از وقتی فهمیدم دوس پسرم hiv داره دنیا رو سرم خراب شده ، چون باهاش انال سک* و اورال سک* داشتم البته با کاندوم ،
جرات دکتر رفتنم ندارم نمیتونم به زندگی ادامه بدم چیکار کنم؟؟؟
و اما کامنتهای ملت ج**ه پرور:
۱. باز هم این شعر معروف
وقتی کی* تو کونت بود ، فکر زمستونت بود؟
۲. این **** هیچیش نیس میخواد بگه زبانم خوبه انال و اورال زرت
۳. مطمئنی hiv داره؟ glx نداره؟
۴. اسمتم میگفتی اشتباهی نکنیمت ایدز بگیریم
۵. ج**ه خانوم دوس پسر فعلیتو به گا ندی؟!
۶. کیا موافقن پسره خالی بسته ولش کنه
۷. پسری هستم ۲۲ ساله خواستم بگم به کیرم
۸. کسکش مال ما خار داشت رفتی به اون کونی ایدزی دادی
۹. اورال سک* چیه؟ با گلنار میشه امتحانش کرد؟؟
۱۰. انال مشکلی نداره تقصیر اورال بوده
۱۱. دوس دختر منم وقتی فهمید cdi دارم ولم کرد
۱۲. به زندگی ادامه نده به جندگی ادامه بده
۱۳. ج**ه خانوم گوشیم ویروسی شد کیرم تو انال و اورالت
۱۴. من ۳۲ سالمه فقط یه کی* ردارم انال و اورالمو هنوز پیدا نکردم پسرای امروزی چه چیزایی دارن
باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما ، در این سر دنیا ، عرق می ریزیم و وضع مان این است و آنها ، در آن سر دنیا ، عرق می خورند و وضع شان آن است! ... نمی دانم ، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن...
تلفظ صحیح چهارمین روز هفته کدام است ؟؟؟؟
چــــارشنبه
چاهارشنبه
چهارشنبه
چارشمبه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هیچکدوم نیست
سه شنبه صحیحه
چهارمین روز هفته سه شنبه هست !
حتما لیسانسم داری
شیر زن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقایسه پسرها و دخترها در استفاده از عابر بانک
پسرها:
1- با ماشین میرن به بانک، پارک میکنن، میرن دم دستگاه عابر بانک.
2- کارت رو داخل دستگاه میذارن.
3- کد رمز رو میزنن، مبلغ درخواستی رو وارد میکنن.
4- پول و کارت رو میگیرن و میرن.
.....
دخترها:
1- با ماشین میرن دم بانک.
2- به خودشون عطر میزنن.
3- احتمالاً موهاشون رو هم چک میکنن.
4- در پارک کردن ماشین مشکل پیدا میکنن.
5- در پارک کردن ماشین خیلی مشکل پیدا میکنن.
6- بلاخره ماشین رو پارک میکنن.
7- توی کیفشون دنبال کارتشون میگردن.
8- کارت رو داخل دستگاه میذارن، کارت توسط ماشین پذیرفته نمیشه.
9- کارت تلفن رو میندازن توی کیفشون.
10- دنبال کارت عابربانکشون میگردن.
11- کارت رو وارد دستگاه میکنن.
12- توی کیفشون دنبال تیکه کاغذی که کد رمز رو روش یاداشت کردن میگردن.
13- کد رمز رو وارد میکنن.
14- ۲دقیقه قسمت راهنمای دستگاه رو میخونن.
15- کنسل میکنن.
16- دوباره کد رمز رو میزنن.
17- کنسل میکنن.
18- مبلغ درخواستی رو میزنن.
19- دستگاه ارور (خطا) میده.
20- مبلغ بیشتری رو درخواست میکنن.
21- دستگاه ارور (خطا) میده.
22- بیشترین مبلغ ممکن در خواست میکنن.
23- پول رو میگیرن.
24- برمیگردن به ماشین.
25- آرایششون رو توی آینه عقب چک میکنن.
26- توی کیفشون دنبال سویچ ماشین میگردن.
27- استارت میزنن.
28- پنجاه متر میرن جلو.
29- ماشین رو نگه میدارن.
30- دوباره برمیگردن جلوی بانک.
31- از ماشین پیاده میشن.
32- کارتشون رو از دستگاه عابر بانک بر میدارن. (حواس نمیذاره برای آدم)
33- سوار ماشین میشن.
34- کارت رو پرت میکنن روی صندلی کنار راننده.
35- احتمالاً یه نگاهی هم به موهاشون میندازن.
36- میندازن توی خیابون اشتباه.
37- برمیگردن.
38- میندازن توی خیابون درست.
39- پنج کیلومتر میرن جلو.
40- ترمز دستی رو آزاد میکنن. (میگم چرا اینقدر یواش میره)
انواع شکست از نگاه پســـــــــرا
شکست عشــقی: مهربون ترین دوست دخترت ولت کنه !
شکست اجتماعی: خوش برخوردترین دوست دخترت ولت کنه !
شکست اقتـصادی: پولدار ترین دوست دخترت ولت کنه !
شکست سیاسی: عاقل ترین دوست دخترت ولت کنه !
سونامی: همه ی دوست دخترات یهویی ولت کنن !!!
کلیلی اینه دانلود کن لذت ببر ، بعد بیا واسه بچه ها ترجمه کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار داشی ؛ بزار ببینیم چیکاره ای ؛ منتظرم (sm127)
همونجور که با دوس دخترت راحتی با منم همونجوری راحت باش؛ همونجوری جوابمو بده ؛ پوریا جونم (sm2)
فدا بشم من (sm127)نقل قول:
پوریا جونم میگه:
موفق باشی. (sm19)
بسیار خستم اصن حال نرم (sm50)
مینا خانوم شما هم مگه از داستان پوریا جونــــــــــم خبر داری؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق خوش اومدی به جمع ما ؛ خودتو معرفی کن بشناسیمت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iwarjo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هي وايِ من فكر كردم جان گفتن منو دارين مسخره ميكنين (sm120) نگو داستان چيز ديگه س (sm59)
رفیق اگه شما هم ناراحت نمیشی پستت پر از کلمات مورد دار هست که با کاراکتر پوشش ندادی ؛ لطفا موقع گذاشتن پستت دقت کن که رعایت کرده باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iwarjo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساختمان پزشكان روستا افتتاح شد :
مَشه يدولا متخصص چيخيخ و سينيخ
فخري متخصص قيزيلجا ، چيچك ، چيبان
مشه بايرام متخصص قارين،قورساخ و جراح ميخچا
مشه بارات متخصص ايچ آلات و لاپ ايچري
مشه ربعلي متخصص سانجي و گوبك
مشه تيمور متخصص آدي باتميش (سرطان) و چيرك
مشه مستوره متخصص ماماليخ
امروز رفتم گل فروشي
فروشنده گفت چه گلي ميخواين؟
گفتم فاطما گل ؛
بيشعور بيرونم كرد !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه کسی رو مسخره بکنیم ، کلا شوخی میکنیم (sm10)
اینو دیگه داشمون پوریا خودش باید بیاد بگه (sm70)
من دیگه غلت بکنم چیزی واسه شما ترجمه کنم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر اگه خیلی خسته نیستی اینو یه جا دیگه مثلا مدیا فایر یا 4 آپلود یا آپلود باز یا آپلودبوی، آپلود کن.
بزار همین دوزار آبرو برام بمونه. (sm120)
دوس دختر ندارم(sm25)(گفتم که حواست باشه زیاد جونم جونم نگی. چون هم جا خالیه واست هم فاصلمون نزدیکه (sm59)(sm120))
(sm111)(sm19)
اینجا هر حرفی یه داستانی پشتشه. (sm120)نقل قول:
(sm81)
زیر آپِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه راه نره ، یکی تو بزار یکی من میزارم
عیب نره من که دوست دارم حالا حتما باید دختر باشم؟
بشدت مواظب کلمه بسلامت هم باشید (sm70)
کلا باید ترجمه بشه (sm50)نقل قول:
من کیلی آذری بلد نیس
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
عزیز دل انگیز ، اگه منظورت از اون شما هم من هستم بگم که من داشتم شوخی میکردم وگرنه حرفت روی چشم ما جا دارهنقل قول:
شرمنده اگه اعصابت خورد شد
دهنت سرویس چجوری پیداش کردی (sm70)نقل قول:
ما بچه بودیم میرفتیم استخر بهمون میگفتن یه موادی ریختن تو آب اگه بشاشی دورت تا شعاع 1متر قرمز میشه.
حاضربودم سنگ کلیه بگیرم اما دورم قرمزنشه
رو سنگ قبرم بنویسید اینقد از قرمز شدن آب دورش تو استخر میترسید و به همین دلیل نشاشید تا آخرش سنگ کلیه گرفت و مرد
روحش شاد و یادش قرمز
عزیز واقعا روزا انقدر سخت شده برام که کنترل اعصابم سخت شده این روزا ؛ واقعا این روزا دست خودم نیس صبرم کم شده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن حرف زدنت طوری بود که شوخی برداشتش نکردم ؛ معذرت که بد برداشت کردم (sm10)
خدا نکنه شرمنده باشی هیچوقت ، دشمنت شرمنده عزیز (sm10)
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)
من ديگه ميترسم اينجا حرف بزنم (sm2)
بیا پوریا ، دهنم سرویس شد دو تا جا دیگه آپ کردم با این نت داغون ، فقط به عشق اینکه یه بار این بیت رو کامل کنی پوریا جونم (sm2)
(sm70) صرفا جهت خندست وگرنه همه میدونن که پوریا چقدر آقااااااااااااست (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفهمم گل پسرنقل قول:
من خودم حال و روزم بهتر نیست
اشکال از منه که نتونستم منظورمو برسونم
فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحانا فرصت خوبیه برا تمرین نقاشی..