ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی
نمایش نسخه قابل چاپ
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی
همیشه آخرای سال این آهنگو گوش میکنم
حسی عجیبی بهم دست میده(sm172)
همیشه آخر سال فکر میکردم اینا سال آخرشونه ولی زرشک(sm50)
شاعرِ بی نام و نشان ، صاحبِ نام می شود (sm50)
آخرِ سالی همه سیوکسی شدن (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبريک عيد و ارزوى سال خوب داشتن ک و سى شرررررى بيش نيس(sm50)
حالا از فردا باس هر کى رو ديديم باس بگيم سال خوب داشته باشى و از اين حرفا!!!
درصورتى که سال ب سال ت خ م ى. تر از پارساله
سه روز اول عیدو میزنم بیرون
حوصله دید و بازدید ندارم
من ظاهر نیستی و هستی دانم
من باطن هر فراز و پستی دانم
با این همه از دانش خود شرمم باد
گر مرتبه ای ورای مستی دانم ... (sm50)
این دنیا اینقد کثیفه که با اشکهای تو هم پاک نمیشه ...
استاد محمد علی کشاورز & زنده نام علی حاتمی - مادر ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سنتوری چاوشی را داری یا من ریپ و اسکن بزنم ازش؟
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رنگی سفیدی نشسته رو موهات ... (sm50)
به درد نمیخوره اون الکی وقت خودتو نگیر 320 تو سیدی زدن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم به سال 95 حالم بهم میخوره(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
ممنونم تا سه ماهه دیگه درستش میکنیم
چجوری تگ میکنی که تو یاد شده نمیاد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)(sm2)(sm51)
سنگ خارا(sm81)
مو به مو دارم سخنها نکتهها از انجمنها
بشنو ای سنگ بیابان بشنوید ای باد و باران
با شما همرازم اکنون با شما دمسازم اکنون
بعد مدت ها رفتم سراغ ارشیو دی وی دی ها کنسرت استاد رو پیدا کردم ی دی وی دی سالم اون یکی مشکل داره و کپی و پخش نمی شه(sm81)
یاد تو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبه (sm50)
یکی از زیباترین کارایی که امسال شنیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]علی عظیمی و محسن نامجو - فردا سراغ من بیا
.(sm50)
سلام بر همگی
دوستان یسوال راجع به مودم ایرانسل td-350 داشتم
مک آدرسشو چطوری پیداکنم و پسوردشو چطوری تغییر بدم؟
چه بمال به بمالیه بازار تهران شتر با بارش گم میشه دو ساعت رفتم قاطعی ملت خوشحال یه غسل واجب افتاد بگردنمون اومدم خونه (sm50)
پارازيت انداز يادش رفته دکمه پارازيتو فشار بده(sm51)
ده دقيقه پيش بايد قطع مى شد (sm50)
چ اجراى زيبايى از فرامرز خان اصلانى
(sm50)من پرچم صلحم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم من قبلا flac زدمش .
نصفِ قطعات mp3 هستن .
فدات صابر رخصت ناصر عبدالهی را چی اگر ریپ و اسکن نزدی من بزنم از روش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من نه زدمش .
اوکی الان با امیر هماهنگ میکنم ببین میخواد یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مست با عرقِ سگی (sm50)