من برم یه چیزی درست کنم بخورم برمی گردم (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم یه چیزی درست کنم بخورم برمی گردم (sm59)
(sm74)
سلام، اون تاپیکی که فیلم روز ایرانی نسخه خریداری شده و با کیفیت اصلی میزارن کجاس؟ چرا تو هفتا سوراخ پنهانش کردین آخه؟!!!!!
پپ در آنفلید زانو زد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ، مسخره تر اینه که وقتی از موسیقی یِ الکترونیک چیزی نمی دونی یا به هر دلیلی
از موسیقی یِ الکترونیک خوشت نمیاد ، بیای و یه آرتیست رو که کیلو متر ها مکان و زمانش از تو
دوره رو دست بندازی !
بعدشم وقتی یه قطعه ی موسیقی رو رایگان دریافت می کنی ، توقع داری سازنده اش چه قدر وقت و هزینه صرفش کرده باشه !؟
پپ (sm3)
تاپیکی که فیلم روز ایرانی نسخه خریداری شده و با کیفیت اصلی میزارن کجاس؟ چرا تو هفتا سوراخ پنهانش کردین آخه؟!!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrhamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلاً میخواد چارتا بچه مچه گوش بدن و ب اسم جوان پسندی برینه ب اعتبار و کارنامشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم با صابر موافقم هم با هادی (sm50)