[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو نوروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
مجدداً پیشاپیش عید سعید باستانی را بر آحاد کاربران تبریک عرض مینمایم
همیشه یک گام جلوتر از همه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرم از بوی رسیدن پرم از بوی پرنده ..
تو پر از بوی توقف تو مثل سم کشنده ..
طفلکی من که چه ساده به عزای من نشسته ..
طفلکی این من بی من بی تو بدجوری شکسته ..
تو دروغی حتی دیو قصه بد نیست مثل تو ..
کشتن باغچه رو پاییزم بلد نیست مثل تو ..
(sm2)نقل قول:
امسال دم عید شلوغه بدجور ... امسال عجیب ترین دم عید چند سال اخیر رو شاهد بودم جوری که در هیاهوها گم شدم (sm2)ولی خوب شور و شعف یه جور خاصیه انگار ملت دیگه چیزی جز عید ندارن برای دلخوشی ...
منم دائم تراز میگیرم عملکرد بزنم تا یه چیزی تهش در بیاد اما جز ضرر چیزی نیست (sm2)الکی بازیم آقا بازززززززززز (sm2)
همچنان پیشاپیش عید سعید باستانی را بر آحاد کاربران تبریک عرض مینمایم
اسی مگه قرار نبود بیای کرمانشاه عید (sm2)
هفته دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من با اینا سوختم یه مرحله با دیده نشدن فاصله دارم ..
الان همه عزادارن خانواده ها خیابانا م خلوت تره اینجا نسبت سال تخمی پیش
امسال تعطیلات دو قسمت شده خوبه (sm173)(sm120)فقط اون وسط سه چهار روز الکی وجود داره (sm178)(sm120)
اینجا فامیل دارین ؟ خوش امدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو فامیل ..
(sm2)
موافقم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پرواز با عقابها .. (sm50)
آشنامانه ( لهجه خودتون )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو روز بیشتر نمی آییم (sm120)
ما رفتیم (sm155)
البته همچنان پیشاپیش عید سعید باستانی را بر آحاد کاربران تبریک عرض مینُمایم
شاید تصور ما از شیرها یک موجود درنده و بی رحم باشد ولی آنها هم محبت کردن به یکدیگر را خوب میدانند.
مالیدن سر شامل نوازش صورت و گردن شیر دیگر می شود و نوعی احترام گذاری و خوشامدگویی است.
منم این خسته دل درمانده
به تو بیگانه پناه اورده (sm50)
اشترم این ارشیو سایتو چرا گاییدی یه چیزایی که قبلا بوده دیگه نیست
راشفورد (sm19)
اره سرچ باید درست بشه مشکل داره ولی مثل قبل نشه قبلا مثلا سرچ میکردی مش غولوم حسن ۴ تا کارشو میورد بقیه همه دری ورینقل قول:
بعد در صورتی که مش غولوم ۱۰ تا کار ازش بود تو سایت نه ۴ تا
واسه اینکه ۱۰ تا کارو ببینی باید رو تگش میزدی
داور سوتشو میگیره و در دهان میگذاره (sm2)
(sm120)
همه سوتی دادن خیابانی و جاودانی و احمدی (sm120)
لوون هفتوان بازیگر توانای سینما و تئاتر ایران امروز بر اثر سکته قلبی درگذشت.(sm81)
لوون هفتوان در فیلم های زیادی از جمله: دراکولا، یک دزدی عاشقانه، مردی که اسب شد، غیر مجاز، هجوم، کوپال و ... ایفای نقش کرد.
یه چی بگو خودت باورت بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام کارشناسا و حتی خود داور تو اینستاگرامش گفت دومی رو اشتباه کردم اونوقت تو لنگی کارشناس شدی
واسه دربی هم تو شب های فوتبالی هم تو 90 کارشناسا ریدن بهتون گفتن نیست
فعلا با دوتایی که رشفورد گذاشت درتون خوش باش(sm70)
(sm70)
لوان شی شد .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
(sm120)
خواننده؟... یه جا نوشته بود لیلا فروهر ولی این صدا نمی خوره بش (sm55)نقل قول:
(sm10) ها دقت نکرده بودمنقل قول:
در کوی تو معروف اَم وُ از روی تو محروم
گرگ ِ دهنآلودهی یوسفندریده
ما هیچ ندیدیم وُ همه شهر بگفتند
افسانهی مجنون ِ به لیلی نرسیده
سعدی
(sm50)
(sm27)
(sm2)