از بس جذاب ادم نمیتونه دل بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از بس جذاب ادم نمیتونه دل بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسانو میگه..مرد رفت امین..(sm50)..هنوز معلم ملی گفتنش تو گوشمه..مرد رفت..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)غلط کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد از احسانم بهتره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید بهش اعتماد کنی (sm2)
دیگه دیدم خوشتیپه گفتم تا تهش ببینم(sm2)..فصل یکشم تموم نکردم(sm25)نقل قول:
(sm70)نه من پدری خودم و ميخوامنقل قول:
لااقل یه پذیرایی خوب از اکبر بکن تا بی حساب شیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
عمیق نگا نمی کنن اینجوری می شه دیگه
والا یکی از عاشق ترین آدمایی که تو فیلما دیدم هنکه (sm2)
جاش برولین : اگه برنگشتم به مادرم بگو دوسش داشتم
کلی مکدونالد : مادرت مرده !
جاش : خوب پس خودم بهش میگم !
(sm74)(sm50)
من بارها به تو گفتم این سریال رُ نباید معرفی کرد (sm2)نقل قول:
این ها رُ باید بارها و بارها تنهایی و در خلوت دید اقا (sm2)
ظرفیتش نیست فکرای بد بد میکنن راجع به ادم (sm2)