(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی رفقیت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست
طاقت بار فراق این همه ایامم نیست
خالی از ذکر تو عضوی چه حکایت باشد
سر مویی به غلط در همه اندامم نیست
میل آن دانه خالم نظری بیش نبود
چون بدیدم ره بیرون شدن از دامم نیست
شب بر آنم که مگر روز نخواهد بودن
بامدادت که نبینم طمع شامم نیست
چشم از آن روز که برکردم و رویت دیدم
به همین دیده سر دیدن اقوامم نیست
نازنینا مکن آن جور که کافر نکند
ور جهودی بکنم بهره در اسلامم نیست
گو همه شهر به جنگم به درآیند و خلاف
من که در خلوت خاصم خبر از عامم نیست
نه به زرق آمدهام تا به ملامت بروم
بندگی لازم اگر عزت و اکرامم نیست
به خدا و به سراپای تو کز دوستیت
خبر از دشمن و اندیشه ز دشنامم نیست
دوستت دارم اگر لطف کنی ور نکنی
به دو چشم تو که چشم از تو به انعامم نیست
سعدیا نامتناسب حیوانی باشد
هر که گوید که دلم هست و دلارامم نیست
اکبر دیوس مثه قبل عمل نیمیکونی آب آدم بیاد .. (sm50)
(sm29)
(sm2)
ولی تو همچنان می تازی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را به چشم سر مبین .. (sm50)
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (10 کاربران و 385 مهمان ها)
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرجان، داداش، لطفا پیام خصوصی ارسال شده رو چک کن.
ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش .. (sm74)
بعضی ها اصلا شعور ندارند، فقط میتونم بگم، براشون متاسفم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كارمون اين شده دورهمي ببينيم به بدبختي و بي فرهنگي خودمون بخنديم(sm74)
حسین باشاران، پدر مينا، خبر از عزیمت امشبش به ایران، جهت پیگیری اتفاقات افتاده برای دخترش داد.
(sm25)
چراغ شبِ تار ،
یادَت بخیر ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کم شده وفای تو، این نیز بگذرد
و افزون شده جفای تو، این نیز بگذرد
زین بیش نیک بود به من بنده رای تو
گر بد شدهست رای تو، این نیز بگذرد
گر هست بیگناه، دلِ زارِ مستمند
در محنت و بلای تو این نیز بگذرد
وصل تو کی بُود نظر دلگشای تو
گر نیست دلگشای تو این نیز بگذرد
گر دوری از هوای من و هست روز و شب
جای دگر هوای تو، این نیز بگذرد
بگذشت آن زمانه که بودم سزای تو
اکنون نیَم سزای تو؛ این نیز بگذرد
گر سرد گشتی از من و خواهی که نگذرم
گردِ در سرای تو، این نیز بگذرد ... (sm50)
(sm46)(sm176)
(sm10)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کی کشم جفای تو؟ این نیز بگذرد
بسیار شد بلای تو، این نیز بگذرد
عمرم گذشت و یک نفسم بیشتر نماند
خوش باش کز جفای تو، این نیز بگذرد
آیی و بگذری به من و باز ننگری
ای جان من فدای تو، این نیز بگذرد
هر کس رسید از تو به مقصود و این گدا
محروم از عطای تو، این نیز بگذرد
ای دوست، تو مرا همه دشنام میدهی
من میکنم، دعای تو، این نیز بگذرد
آیم به درگهت، نگذاری که بگذرم
پیرامن سرای تو، این نیز بگذرد
آمد دلم به کوی تو، نومید بازگشت
نشنید مرحبای تو، این نیز بگذرد
بگذشت آنکه دوست همی داشتی مرا
دیگر شده است رای تو، این نیز بگذرد
تا کی کشد عراقی مسکین جفای تو؟
بگذشت چون جفای تو، این نیز بگذرد....
(sm50)
11 عدد داف اسمی و درجه یک ترکی دیشب به ملکوت اعلا پیوستن (sm74)
ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﻮﺭﻡ ﻭﮔﺮﺍﻧﯽ، ﺳﺎﻝ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﺎﻝ "جراحت ملی ﻭ ﭘﺎﻧﺴﻤﺎﻥ ﺍﺳﻼﻣﯽ و بخیه مجانی " ﻧﺎﻡ ﮔﺮﻓﺖ
گوه توش ..
(sm2)الی اسکار دیدی دیوس مجری اونجا که اشاره میکنه به لای پای اون بابا تو شکل آب ..
لامصب نزدیک عید میشه ادم فقط میخواد استراحت کنه
(sm2) فردا البوم ففری
(sm2)
زیر اپ
تاریخ پخش یکشنبه بود ولی نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه خوش شانس
بعدش جالبه یه مشت ماله کش میگن تورم اینقدر اومده پایین رشد اقتصادی اینقدر رفته بالا و یه مشت کس شعر دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این مملکت ماستم قیمتش با دلار بالا میره نمیگن دلارو ۳ تحویل گرفتن و بالای ۵ تحویل دولت بعدی میدن
کم کم میترکه مملکت
کسی مگه شک داره؟ درسته همینجوری ۴۰ سال سیکیم خیاری مملکتو اداره کردن ولی دیگه این روش شدنی نیستنقل قول:
اخراشه
اسنتد بای تنها راه نجات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بدبختاییم که ۸۸ به گا رفتن الان خیلی خوب فهمیدن این بازی اصولگرا و اصلاح طلب(استمرارطلب) یه بازی موش و گربه بود واسه خر کردن ملت
همشون دستشون تو یه کاسست
موافق نیستمنقل قول:
فقط سیف مود(sm2)
خب حالا که تفاهم نظر نداریم میریم برا هایبرنیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]