الی به ارزوش رسید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی به ارزوش رسید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر قدیما بهترین ساپورت و پشتیبانی تو ایرانو نوکیا داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیما که ۵۸۰۰ داشتم رفتم یکی از مرکزاش خیلی شیک و تمیز کارمو انجام دادن نمیدونم وقتی نوکیا گاییده شد اون دم و دستگاه چی شد اسم شرکتم نفهمیدم همه جا اسمش نوکیا ایران بود
90نشونت داد صداتو چاوشی
البوم سینا با اینکه یه 2-3 تاش قدیمیه درکل البوم خوبیه که ادم باهاش راحته و از گوش دادنش خسته نمیشه ولی کیفیتش خیلی شفاف نیست از کجا زدی اشترم جون؟
The Alienist ...
... (sm74) ... (sm50) ... (sm27)
البوم ففر بدین
زیر اپ
(sm50)
جوون
(sm51) فیلم لز جدید ایا
خستم یه شیز اب دار معرفی کنید ..
(sm118)یه ماه دیه
میلک این نسخه با کیفیت بلو هر موث نیومد ایا
اشترم بزن دیگه البومو چیکا میکنی
الی 100 خوبه من یه فصل بیشتر دیدم همون موقع ..
من تا بحال سریال از دبلیو سی کامل ندیدم اینو دارم میبینم ببین چیه دیگه
اصلا سریالش از هیجان و اتفاقات تازه نمیفته (sm81)چن تا گوشتم داره که هیچی نگو دلم خونه
(sm74) خا من فقط اون بلوندیه رو یادمه ..
(sm115)
زیر اپ
(sm70)
(sm59)
نمیاد تا 12
رضا نکن از این کارا (sm120)
(sm2)یاد خاطرات قدیمی بخیر
یه نرم افزار پی دی اف خوب واسه اندروید میخوام زود باشین
بیه
این ادوبی نمیدونم چرا باز نمیکنه (sm172)
چی میگی ..
مردک پی دی اف خوان خوب واسه گوشی میخوام زود باش کار دارم بز
بیا ..
اگه باز نکنه میام میام به شاهنشاها توهین میکنم
خاک بر سرت هنوز نمیدونی با خود مرورگر میتونی pdf رو باز کنی ..
فقط بلده گوه خوری کنه ..
پس ایتالیا ایتالیا رو نمیبینم گوه توش ..
(sm50)
امیر پخ
An.nihi.lation.2018.1080p.wb-dl.MkvCage.Film2Movie_CO
فیلم خوبیه ..