درجه سنی داره دیگه.دوست داری دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درجه سنی داره دیگه.دوست داری دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالی تمومش میکنه قطعا ادمی نیست نیمه کاره بذاره (sm120)نقل قول:
تمومش که کردم میگم ببینی یا نه(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 تا سریال دوس دارم یکیش یه کم فضای باز اجتماعی (sm59)داره دلیل نمیشه که خودم اینجوری باشم
من از این ژانر چیزی نمیبینم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت شدین؟(sm2)..کالیفرنیارو ببین خوشت میاد..برد پیت محشره..امین توام اگه ندیدی ببیننقل قول:
از برد پیت خوشم نمیاد (sm70)نقل قول:
موضوعش چیه؟؟
شاید با این بازیش خوشت بیاد..بذار اکبر ببینه بعد میگم..میخوام سورپرایز شه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
الان امین می گه رفت توو لیست
منتها 1-2 ماه دیگه (sm2)
سینما پارادیزو رو گفتم ببین دهن منو سرویس کرد تا ببینه (sm2)
به بازیش ربطی نداره کلا باهاش حال نمیکنم (sm70)نقل قول: