بالاخره یه روز میبینه.دیر و زود داره فقط(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بالاخره یه روز میبینه.دیر و زود داره فقط(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
se7enنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fight club
benjamin
Inglourious Basterds
(sm50)
(sm2)نقل قول:
بستگی به مودَم داره (sm2)
اون زمان تو فاز خوندن بودم فیلم نمیدیدم
ولی الان هی کم و بیش روزی هفته ای میبینم
البته همچنان تو ارشیو اولویت های زیادی هست اما اینو تبصره میزنیم واسش (sm120)
منافاتی با دوست داشتن این فیلما نداره (sm50)نقل قول:
با خودش (خود حقیقیش) زیاد حال نمیکنم (sm98)
sevenنقل قول:
benjamin(sm50)
امین من هنوز منتظرم اسم اون فیلم کلاسیکی که توو سینما پارادیزو پخش می شه رو بگی (sm2)
به خاطر آنجلینا ؟ (sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت تو صف (sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم هم داره من ندیدم اسمش فک کنم افسانه های پاییز یا یه همچین چیزیه می گن قشنگه
ایضا واسه ایشان هم همین حس صادق(sm2)(sm2)نقل قول: