گوهیدم روی هر شی دروغگو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
گوهیدم روی هر شی دروغگو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تو غلط میکنی غیرت من خار بیابون شده ..
انگار شهرزاده 3 نفر بر سر یک فوک .. (sm59)
76 سال عمر بس بود دیگه .. (sm50)
مگه میشه به این زیبای لعنتی دست زد ، فقط باید نگاش کرد ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن تا فیلم این حوزه تو راهه منتهی همشن یجورایی مفهومین ! انگاری فقط سالی یکی مث رنگ ابی یا این میادش
(sm2)اکبر بیاد بهتر میدونه
خدا کنه شاتل مث پارسال طرح بده برای عید
نیم ساعته منتظرم قسمت سوم گلشیفته بیاد به عشق نازنین بیاتی برم بیبینم نیمیاد .. (sm74)
ایتالیا ایتالیا پس بیبینم فلا امروز روزه فیلم دیدنه .. (sm59)
اکبر ، اکبر ، اکبر ... (sm81)
با فوکشن شروع کردیم با چی تموم کینم معلوم نی .. (sm50)
(sm70)
(sm27)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو اون مربی سابق نیست دیگه تموم شده به نظر میاد تاکتیکاش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر حرف خاصی نداری ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا احساس میکنم بازی ما هم امشب 2-2 میشه حذف میشیم (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته حذف کردن بارسا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
(sm81)لفت اورز تموم شده ! من فک کردم برای فصل چهارم تمدید شده خداااااااچه پایانی داشت بریکینگ بد باس بره بوق بزنه تو فینیش سریالا
امیر البومای این تونستی بزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردشور این فردا دانلود رو ببرن *** گشادا عرضه ندارن یه سرور بگیرن
سینجول ادرس جدید این فردا دانلود اصلیو داری همون موقع دادی فولتر شد دیگه نرفتم
فقط گزارشگر (sm30)
(sm172)
(sm2)
(sm2)رقص چن تا دختر بچه ببین تو مملکت چیکا میکنه فردا روز عنقلاب شد میخوان چه گوهی بخورن
#سال آخر
سلام دوستان معني اين چي ميشه؟
High Sparrow
الی اینو چک کـون خودم یادم نیمیاد ..
ایتالیا ایتالیا یه ژوری بود ..
ولی چندتا از تیکه ها آبدار بود ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]قصد دل کندن ندارم از تو ای دل کنده از خود از تو ای برده دلم را تا شب خوب تولد
فرشاد یکی از بهترین دوستای منه
از فرشاد بیشتر خواهید شنید ... بی شک “او” بهترین و با سواد ترین و پر تلاش ترین تنظیم کننده ایرانه .. برات آرزوی سلامتی دارم و عمری طولانی پر از اتفاقات خوب..
(sm50)
روزی کار شونصد نفرو راه میندازی یک نفر نیس کار مارو را بندازه .. (sm50)
گوه توش ..
(sm25)
کلا حالش خوب نیس(sm120)نقل قول:
(sm122)
اخراج شه از این بدتر مصاحبه میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] استیون هاوکینگ در گذشت ..
دیوس مگه منی .. میچسبونی تهش .. (sm3)