سایت اتفاقات زیادی براش افتاد یک بار به کلی نابود شد
بعد دوباره ساخته شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت اتفاقات زیادی براش افتاد یک بار به کلی نابود شد
بعد دوباره ساخته شد
هم شمارشو گم کردم هم صفحه فیس بوکشو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر امکانش هست واسم پیام خصوصی کن لطفا(sm10)
درجریانش تا اینجا بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف یلتر شکن ندارم برم فیس بوک ... اما شمارشو یعنی شماره هاشو واست میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا وقتی که اومدم تو سایت از امیر درباره اکانت خومدم پرسیدم ولی درباره موری و اتفاقات سایت نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون راستشو بخوایید اصلا اکانت امیر یادم نیومد و نمیدونستم که کدوم یکی از بچه های سایته.
واسه همین چیزی ازش نپرسیدم.
پخ بچکنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسستت درد نکنه(sm10)من تازه پام به اینجا وا شده...کلا میام سایت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر موقع صفحه فیس بوکش را پیدا کردی بهم بی زحمت خبرش را بده.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی(sm25)
انجام شدنقل قول:
(sm10)نقل قول:
حساسیت زیاده برای همین گفتم
نقل قول:
به خودش بگم حرصش درمیاد ...آخه از وقتی که رفته انگاری سایت بهتر شده (sm17)(sm41)
مثلا تاپیک دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت Wav ,Flac ,iTunes ,MP3 آپدیت روزانه دیگه ترکونده و همیشه آلبومای جدید اولین بار از اینجا منتشر میشه
ولی نامردی نکنیم اونموقع هم خیلی خوب بود ..موزیک باران همیشه خوب بوده (sm127)
هنری ترین آهنگ آلبوم ... ترک تکرارم نکن هست ... ساختارهای کلاسیک با لحن عجیب شادمهر ... همین ماکتُ سال ها میشه گوش داد وای به تنظیم نهایی ...
فراگیرترین آلبوم چند سال اخیر میشه ...
دقیقا ترک تکرارم نکن و موزیک فوق العاده ای که تو اینستا ازش رونمایی شد خیلی خاصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ حتما اوج میگیره با پاساژهای شلوغ ویالون و پیانونقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر با همین ترک استاد بودن خودشُ به رخ میکشه ... موسیقی چند لایه (در تنظیم نهایی) با هارمونی کلاسیک ، خوندن اصولی با ریزه کاری هایی که با گوش دادن مداوم متوجه میشیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام حرصشو درارم...اینقدر اذیتش کنم...نقل قول:
فقط بدونم اون رفته کدوم سایت.
تکرارم نکن لحنش تنظیمش (sm81)
روز سرد از اول حس خوبی داشتم مطمئنم از بهترینای عالبومه
راستش از غرور خیلی خوشم نیومد با اینکه یه عده که گوش داده بودن میگفتن بهترین ترک عالبومه و فلانه!
دوستان زیاد دموهارو گوش ندید بزارید کامل بیاد(sm70)
زیاد گوش بدی یجوریه انگار بعدش تازگی نداره واست
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین ترک البوم احتمالا همین باشه
ولی به نظرم آهنگ تنهایی هام ی چیز دیگست (sm74) وقتی میگه نگاه کن، نگاه کن تو نگاه من، نمی دونم چرا تو دلم میریزه ...
تو غرور چه ماندولینی میزنه
اين تركايي كه ماله دختر نوجووناستو ول كنيد
دوپسي دوپسي بيس دار چندتا داره(sm2)(sm2)
دموها خوب بودن.به آلبوم امیدوار شدم (sm120)
یه اشکالی که هست رو صدای شادمهر افکت یکم زیاده(sm81)
شعله نکش سو سو نزن ....
این کدومه
تکرارم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوتا ترک انتخاب کردم.3.تنهایی هام و 6 ادامه میدمت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادمهر عقیلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکمی هم روز سرد(sm10)
حالا باید کارارو کامل گوش داد بعد نظر داد.
اره گفتم ولی شاید بوزوکی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموهارو رمیکس کن(sm2)
دمو ادامه میدمت محشره (sm127)
تکرارم نکن از نظر موسیقی شاخه شروع آهنگ پیانو ی ملایم...اوجه استثنایی و دوباره انتهای موزیک هم با همون صدای پیانو تموم میشه/ تنها چیزی که میمونه میخکوب شدنه ماس(sm77)
بازم هنر خودش کامل خودشو نشون میده!(sm81)
بوزوکیه و خودش زدهنقل قول:
امیدوارم ویولن تکنوازی هم باشه
کاور البوم و عوامل رو چرا نمیدن بیرون دیگه
اره ميخوام يكيشو رميكس كنم با صداي جواد يساري.دوست داريد؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
البته قبلا دموي البومه اين فر فري كونيو ميكس زدم طولانيش كردم چيزه خوبي شد عوضي نذاشت كانالش
احتمالا اونام هنوز دارن تو هنگ این دوتا ترک هستن و فعلا دارن ترک 3و6 را گوش میدن و اصلا وقت این کارارو ندارن.نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تیکه رفیق شیش رو باید بیشتر تکرار میکردی (sm2)
نه اون اهنگ بيس داره بود ميگفت تو چه باشي يا نباشي و اين كس شعرا.بخاطره بيسش دست بهش زدم وگرنه فلانه عمه فرفري(sm2)