(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
رامی با این روزگار چه کنیم؟
رامی یه زحمت داشتم برات
صابرجان برنامه نیم قرن با ابی رو ضبط نکردی ؟
چی (sm50)
زیاد سخت نیست میتونی یا نه؟ بخدا اگر اوکیش کنی هیچ وقت این لطفت را فراموش نمیکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
What? (sm2)(sm50)
رامی جون قربون دستت تو، توی استکهلم دستت بازه قربون دستت یه لطف کنه یه صیغه ای بیوه برام پیدا کن سنش هم حدود 30 تا 35 باشه دندون هاشم برای خودش باشه یه چیز آس و تر و تمیز باشه وب کم هم دارم آیدی اسکایپ میدم فقط باهم صحبت کنه لعنتی من دیگه دارم تموم میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم چی میخوای
اینجا واسه واسه خوده منم دوست دختر که هیچ صیغه ای هم پیدا نمیشه .
F*CK MY LIFE (sm50)(sm81)
(sm2)
از شانس بد ما به هرکی هم که میرسیم یا دوست پسر داره یا که شوهر .
این چه زندگیه (sm2)(sm2)(sm2)
دورغگو دشمن خدا ست (sm39)نقل قول:
انور همه چیز هست همه چیز (sm2)
نه نه یه چیز پیدا نمیشه اونجا آخوند اگر دیدی با گوشی لمسی که داری عکس بگیر بفرست برامون (sm2)
(sm25)(sm25)
برو برو خودتو سیاه کن (sm2)(sm2)نقل قول:
این راهی که تو داری میری ما مهندسشو ...... (sm2)(sm2)(sm2)
من اگه دیدم گوشی رو پرت میکنم بخوره تو مخش (sm2)(sm2)
رامی چرا نرفتی اتریش، انصافا جای باحالی هستش من نرفتم ولی میدونم جای خوبیه؟
به نظر کدوم یکی از این کشورها بهتر هستن؟
اتریش
سوئد
کانادا
استرالیا
نمیدونم , همینجا تو سوئد که هستم خیلی خوبه . کشور خوبیه . میدونستی یکی از کشور های پر سرمایه داره (sm50)(sm2)
اون روزی یکیشون را سوار موتور کردم آدرس ازش پرسیدم اشتباهی بردمش مولوی دهنتش سرویس شد رو موتور هم که بود میگفت جوان خیر از جوانیت ببینی اگر میشه یه خورد سریع تر برو نیم کلاج کردم موتور یه چرخ رفت نزدیک بود بیوفته (sm2)(sm2)نقل قول:
گفتش یواش برو عجله نکنه سلامتی از همه چی مهم تره گفتم حاج ذکر بگو امیدت به خدا باشه(sm70)
دهنت سرویس میثم . خوب کار کردی (sm2)
آره خب رامی سوئد کشوری هستش که دقیقه به دقیقه برنامه هاش، کارهاش، پروژه های اجرایش رو نظم و هدف داره جلو میره.نقل قول:
مسلما سوئد یکی از امن ترین و پیشرفته ترین کشورها محسوب میشه اصول شهرسازیش بی نقص و واقع دیدنی و جذاب هستش.
نمیدونم چقدر این آمار درسته ولی میگن آمار جرم و جنایتش خیلی خیلی پایین هستش و اکثرا تو آرامش مردمش زندگی میکنن.
به همین خاطر مهاجرت به سوئد رویای خیلی از جوان های ایران سوریه افغانستان هستش.
بله درسته (sm50)
اینجا بیشتر عرب و سومالی زیادن , ایرانی خیلی کم دیده میشه . البته تو شهر هایی مثل استکهلم شهر های بزرگ معمولا بیشترن مسلما
عجب برنامه ی حرفه ای یی برای " ابی " ساختن ! (sm50)
بدبختی نیست بدبختی نیست خداوکیلی سومالی ها ساکن سوئد هستن اونوقت مولایی پدر علم تجربه در زمینه آدم شناسی مواد شناسی و سرد و گرم چشیده روزگار باید این کنج اتاق کنار ریل راه آهن خونه اش باشه(sm1)(sm178)
صابر این عکس دختره کیه (sm50)
صابر آدرس از یتویوب داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بازم امتحان دارم (sm50)
چه امتحانی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دارم ادیتش می کنم .
بعدم می زنم آپلود .
تا ساعت 4 ، 5 صبح تمومه .
بعدشم 2 ساعت امیر باید روش کار کنه .
Hd میاد توی تالار .
صابر داداش گلم خیلی میخوامت (sm127)(sm10)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترایِ ابی (sm50)
3 تا دختر داشته باشی خیلی خوبه (sm50)
میشه 4 تا خانوم تویِ یه خونه (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند تو دوست داشتی دختر داشته باشی !؟ (sm81)
من که کارم اصلا به اون جا ها نمی رسه و قبلش خودمو خلاص می کنم . . . (sm74)
ولی اگه فرضِ محال قرار بود بچّه داشته باشم فقط 3 تا دختر (sm50)
4 تا خانوم چه حالی میده (sm50)
پولِ لباس لختی هاشون رو از کجا بیارم (sm74)
(sm51)
- (sm50)
بله دختر عزیز باباسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر وفا نداره...حداقل در مورد دایی هام و عموهام اینو به عینه دیدم و دارم میبینم.
خودتو خلاص میکنی(sm172)
خدا منو بکشه اگه به خاطر زنم دل مادرمو بشکنم...(sm50)