404 Page Not Foundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The page you requested was not found.
نمایش نسخه قابل چاپ
404 Page Not Foundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The page you requested was not found.
ف. شده لینکش
درسته . . . (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مال شما مشکل داره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دارمش لینکشو ولی نمیتونم بزارم چون امیر چیزی به من نگفت تو چت روم بزارم اینجا و پیام بهش دادم جوابمو نداد
همش دلم می گیره ... (sm50)(sm172)
حالا بعضی وقتا یه لینک بزاری اینجور که عیبی نداره . عکس نزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار گذاشتم لینک فیلمو بدون عکس تو تاپیک چاووشی گذاشتم منو بن کرد (sm25)نقل قول:
به خاطر اون نبوده شاید (sm2)