با اریکا خوبه حالم ،
با اریکا خوش به حالم ... (sm50)(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
با اریکا خوبه حالم ،
با اریکا خوش به حالم ... (sm50)(sm172)
اگه دنبال یه کار ترسناک خوب می گردید
Thelma
پیشنهاد می شود ...
قرارِ منی ،
بی قرارِ توام ... (sm50)
رییس ،
موبایل معرفی کن تا 500 تومن ، واسه خودم میخوام ...
دقت کن ، که سیستم خوبی داشته باشه ...
ما هر دو برای هم هر ثانیه کم بودیم
کی جز تو نمی دونه ما عاشق هم بودیم....
(sm50)
05 - Shekayate Hejran & Aseemeh Sar (sm81)
چرا ویژه برنامه منوتو اینقد دیر شروع میشه ساعت 19 همون روز
کیون لق سیما ملی منوتو همیشه خوبه نوروز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه های دیگه نگاه کن زیاد من و تو مهموناش خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر سال دارم میبینم خیلی خوب بودن که
بعدشم تو اصن همی پرو پاچه مجریای منوتو رو نیگا زندگی به کامت میشه (sm2)
آخه زیاد مهموناش خوب نیستن نگفتن کیا هستن به خاطر رقص های مجری ها خوشت میاد میبینی(sm120)
بی بی سی امید و معین و مرتضی میاد چی از این بهتر (sm127)
فایر فاکس اپدیت شده کند شده چرا
اونا اجراشون ریده هر سال بدتر از پارسال ادمای گنده میارن میرینن تو نحوه اجرا و نمایش افتضاحننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ختم پدر محسن بچه ها میگن بادیگارد گرفته نمیذارن کسی عکس بگیره (sm120)
(sm29)
معین و امید اجراشون فوق العاده است چجوری بد بخونن حالا هر کی دوست داره میبینه (sm25)(sm120)
نه بابا این مجریای اسکل بی بی سی رو میگم
مسی انگار 20 سالشه این بازی (sm77) چه رو فرمه (sm118)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا بگیر که ارسال رایگان در بیاد
اون که آره به خاطر مجری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا تو ببین ابی رو اوردن اونهمه اهنگ خوند بازم برنامش تموم شد گفتم ریدم بهتون با این برنامتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه احمد ایراندوست رو استخدام کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کریس رونالدو (sm203)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره راست میگی چی بگم هر سال هر کدوم شبکه میبینم خوب بوده یا بد (sm25)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت صداش لامصب خشی داشم جر خوردم :))
الیاس شبکه طپش و ایران چرا اعلام نکردن مهمون ها کی هستن حتی ساعت شروع نگفتن
شنگوله امشب (sm120) شادی گلش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بندری رفت (sm2)
(sm77)
میرانجمن به مناسبت فرا رسیدن سال جدید مدیریت بخش پور نوگ رافی انجمن رو قبول می کنم ...
با تشکر از اعتماد شما ، قول میدم که همه ی توانم را برای خودکفایی عزیزان انجام دهم ...
بیست و هفتم اسفند ماه سال 1396
نخست وزیر میلاد ....
دیگه اینا برام رنگی نداره خاله اگوستی اغاز و پایان این ماجرا بود برام (sm172)
میفهممت مرد ،
داغ سنگینی دیدی ...
میفهممت مرد ،
داغ سنگینی دیدی ...
ولی کماکان زندگی هست ،
شاتل رید با این قیمتاش برای نوروز
پ*ورن هست ...
خاله های جدید هست ...