برنامه عید voa که مکس امینی گویا مجریش بوده دانلودش هست؟ (sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه عید voa که مکس امینی گویا مجریش بوده دانلودش هست؟ (sm168)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
یا باز کپی زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقای الی ام هستن که رعنا منصور و نیکیتا و سارا نائیئی (sm120)
بيا اي دختر بيا ، بيا پيش من بيا
سبزه رو دختر بيا، بيا پيش من بيا
بيا تا با هم بريم كنار شط كارون
سايه بون پيدا كنيم تو داغي نخلستون
(sm118)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)اکبر دیلم خواست لینک نیشان من بده
(sm54)اکبر میگه voa اشترم bbc میده چه خبره اینجا
ها یافتم
اکبر عجب برنامه مذخرفی معرفی کردی چقد این مروارید خواننده بیخودیه تففففففففف ، عجب کیونی داشت اون دختر مجریه منیسا بود چی چی بود ممه کیون لامصب از خاله ها بوده انگاری ، باقیه هم ریدن تو خوندن جر استاد سارا نائینی مکس امینی هم چقد خُنُک بود یخخخخخخخ
(sm2)این یارو هم کنار معین دو جنسس
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرم وگاهی دلم یاد جوانی میکند
بلبل شوقم هوای نغمه خوانی میکند
همتم تا میرود ساز غزل گیرد به دست
طاقتم اظهار عجز وناتوانی میکند
بلبلی در سینه مینالد هنوز هم کین چمن
با خزان هم اشتی و گل فشانی میکند
مابه داغ عشق بازیها نشستیم وهنوز
چشم پروین همچنان چشمک پرانی میکند
نای ما خاموش ولی این زهره شیتان هنوز
با همان شورو نوا دارد شبانی میکند
گر زمین دود هوا گردد همانا اسمان
با همین نخوت که دارد اسمانی میکند
سالها شد رفته دمسازم زست اما هنوز
در درونم زنده است و زندگانی میکند
با همه نسیان تو گویی کز پی ازار من
خاطرم با خاطرات خود تبانی میکند
بی ثمر هر ساله در فکر بهارانم ولی
چون بهاران میرسد با من خزانی میکند
طفل بودم دزدکی پیر و علیلم ساختند
انچه گردون میکند با ما نهانی میکند
میرسد قرنی به پایان وسپهر بایگان
دفتر دوران ما هم بایگانی میکند
شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید
ورنه قاضی در قضا نا مهربانی میکند
چون بهاران میرسد با من خزانی میکند .. !!!! (sm50)
دموی یک پروژه ایجاد شده با Blazor ارائه شده توسط مایکروسافت همانند Angular , React , Vue ..
(sm2) من خودم ندیدم هنوز رفقات بودن خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد این کتی پری جیگره لامصب اوفففففففففففف
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm50)
محسن یگانه شش شده باز ..
عید، خواب خوش زمستونه
عید، لبخند هر دوتامونه....
شعار امسال رو تعیین کردم
(sm50)we need change
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عژب یه شی گفتی تا من نگم گوه توش ..
(sm2)چی باحال تورم 4 هزار درصدی حالا میشه 4درصدی مثلن
سینجول هزینه هات با منه بگیرم برات ؟
با همون وب فرم کار کن ولی حداقل یه پروژه بده بیرون ملت استفاده کنن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)
(sm50) ... (sm172)
مرسی ممر ... (sm127)
نقل قول:
!?ها؟!
تو آرومی من آرومم
انگار حالت، حال منه
دنیای من توو چشماته
چشمای تو فال منه...
تو آرومی من آرومم
انگار حالت، حال منه
دنیای من توو چشماته
چشمای تو مال منه...
(sm50)
07 Shayea - Tangi Nafas (sm50)
سحر دولتشاهی و گروه سون امشب دورهمی ..
آخر نفهمیدم با همایون شجریان رف رفتن رو هم یا نه ..