چرا دروغ میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا دروغ میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میریم برای برد (sm137)
پنجشنبه 10/07/1393 ساعت : 18:30
هفته 11 جام خليج فارس : استقلال - ملوان
زنده از شبکه سه
ای بابا باز حجمم پرید
گرونه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)بهترین لپ تاپ مولتی مدیا جهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بدبختیه باز زنگ بزنم واسه چن صد مگ
همین امروز داشتم باهاش کار می کردم واسه دوستم بود....خیلی لب تاب خوبی...سنگینه که فک نکنم تو جا به جاش کنی زیاد ..و در ضمن صفحه نمایشش لک می یفته زودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه براق همینطوریه لک میفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکت باشه (sm19)نقل قول:
من متاسفانه لب تاب به کارم نمیاد ..نرم افزار 3d جواب نمیده ..
الی برو ببین اگه جای هارد داره ..یه ssd بگیر بزن تنگش ....64 گیگ ..فقط ویندوزو روش بنصب
(sm120)برای خودم نگرفتم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]