رونالدو بازی دوستانه هم دایو میزنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدو بازی دوستانه هم دایو میزنه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه درس باشه خشم سینجولی رو بهشون نیشون میدم ..
مدیری وای به حالت وواقعیت داشته باشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوس خیلی پول داره بابا ..
همین مدیری با همه ی علاقه ای که بش دارم تو این زمینه بد رو اعصابمه که 4 تا گوهمیخ رو آورده خودشم قبولشون نداره ولی با این کارش اونارو بالاتر میبره ..
نقل قول:
فکر میکنی بابا اینا پولاشونو از جای دیگه بیشتر در میارن ..
چندتا ترفند برای ویدئوهای یوتیوب معرفی میکنم خار حرکته ..
نمیدونم دیدید یا نه یه شیزی به پلیر یوتیوب همون زیرنویس اضافه شده به صورت ریل تایم صدارو میگره به هرزبون که بخوای زیرنویس رو نیشون میده ..
جالبه بدونید با یه ترفند کوچیک میتونید کل زیرنویس رو به فرمت srt بکشید بییرون ..
نقل قول:
فوکی حالا شاید شایعه س بذا تایید بشه اول ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا با این آبیاریتونو انجام بدین ..
ویدئوی تکی و پلی لیست حتی بهش میدی خیلی سریع لینک مستقیمشو بهت میده فـیلتر هم نی ..
پلی لیست دادم 13 گیگ عین فوک تو یه زیپ کرد بهم تحویل داد لینک مستقیم ..
برا زیرنویس هم بعدا میگم الان میخوام برم فیلم کیک بوکسر فرانکی رو بیبینم ..
تقدیم به الی .. (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من خودم خیلی این مساله تو ذهنم بود واس مدیری خیلی بد میشه البته خودش یه بار تو برنامه گف چرا اینارو آورد البته به طنز ..
مهمونا هم میان هزارجور قربون صدقش میرن اینم زیاد نمیتونه بوفوکونشون ..
به به جانم به سریال ..
امتیاز 9.3 .. (sm74)
حالا این بهمن یه فوکی خورده داره سیخ میکنه ..
حمید عسکری دورهمی شیکا میکرد اونم نیشون ندادن ..
مگیم امشب خیلی کم نیشون دادن ..
یک تصویر شگفت انگیز در پروژه Blzor ..
محیط دی باگ پروژه در مرورگر کروم همانند ویژوال استدیو داره دیباگ میکنه ..
تو ایران هنوز کسی نمیدونه اینا چی هس آبشون میاد نیشون بدم ..
(sm50)
فوکی دیدی ماکان بند تکذیب کردن ..
(sm2)
(sm2)
وویس جدید حسین صفا .. (sm81)
نمونه پروژه کار با Blazor ارائه شده توسط سینجول ..
دانلود سورس از مایکروسافت .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود سورس از گیت هاب .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
(sm2) (sm196)
نمیدونم بیرانوند چه اسراری داره رو ضربات ارسالی بیاد بیرون وقتی 90 درصد مواقع اشتباه میکنه
من تازه تو تلگرام دیدم خوب نمیومدم جلو دفاع رو بیبین تو عین کدو تنبل فوکیده بودن ..
(sm10)
اقا این دیویلوپرو تو ویندوز 10 میخوام فعال کنم
هی ارور قرمز میده
چه مرگشه به نظرتون
مجنونم ، بی کم و کاست ... (sm50)(sm172)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتنگ تو شدن ..
دشوار ترين بخش سال نو بود ..
(sm50)
(sm2) سندی چی میگه پستش ..
افشاگری جنجالی وتکاندهنده احمدینژاد از فساد سیستماتیک مقامات عالی رتبه کشور !!
(sm77)