چقدر جیگر دیشب خوب بود..میفهمم..میفهمم..میفهمم ولی این بیست ساله منو بیرون نبرده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر جیگر دیشب خوب بود..میفهمم..میفهمم..میفهمم ولی این بیست ساله منو بیرون نبرده(sm2)
تا این حد ؟؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اکبرو پیشنهاد میکنم (sm2)
دانلود نسخه جدید و ادیت شده مادر محسن چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود اخه تنظیم بهروز ریده بود اولین کارشو
تو یو توب هست کیفیتش افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این لینک ای دی امش سایت رو پیدا نکردم
زده ام پی 4 اما موقعه دانلود میشه تی اس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] & jakson__720p_-720p.mp4/chunklist.m3u8
(sm2)(sm2)نقل قول:
سعید هرچی پول بدی بش مستقیم میره میده به کامران رسول زاده (sm2)
(sm50)
(sm2)(sm2)نقل قول:
جنگ اگه نبود هیچوقت تا اینجا طول نمی کشید. هنوز از خون جوونای مردم دارن سو استفاده می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلعه نویی : ویدال بازی نکرد … من هم بودم میبردم(sm25)
ذوالفقارنسب : تبانی بود
فرکی : شیلی انگیزه نداشت
درخشان : با نصف پرسپولیس شیلی رو میبردم
تفاوت کیروش با مربی ایرانی :
کیروش شیلی رو میبره با ۲ گل
مربی ایرانی ۱ ماه قبل از رویا رویی با النصر : النصر منتخب جهانه … ما بازیکن نداریم … زمین نداریم … ببازیم چیزی از ارزشامون کم نمیشه …
اول اسیاییم با تیمی که قبل جام جهانی همه داشتن فاتحشو میخوندن
حالا همونا که میگفتن این تیم تیم نیست سر مربی بودنش چه کارا که نکردن
برو مرد … هیچوقت غرورو خود باوری که به ما دادی و یادمون نمیره
هرگز غیرت و تعصبت و یادمون نمیره
برو بذار گربه سیاهمون بحرین باشه و مساوی با ژاپن و کره بشه ارزو واسمون...
(sm2)من کم کم دارم به عسلام ایمان میارم الحق که ایام فاطمیس همه مادرا و زنای اینا دارن میمیرن(sm2)