(sm70)آپدیت گالری آتشزاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حساب گالری چورن دیگه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)آپدیت گالری آتشزاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حساب گالری چورن دیگه (sm2)
این مغازه تو اراک گشاد تشریف داره ساعت 10 تازه میاد باز میکنه هیچی ندار (sm2)
ریدیفش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تلاشمو میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بوی گندت همه جا رو برداشته انجمن هم تهویه مناسبی نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم آماده شین ..
به این نتیجه رسیدم که اراک بهترین شهر ایران تشریف داره
الی حکمو آماده کردم مهر بزن ..
سینجول باز زر زد(sm2)
میگفت هماهنگی ها انجام شده ولی این تصویر گستر پاسارگاد ماسارگاد تاخیر زیاد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا خیلی بارش بود تا الان اینجوری بهش نگاه نکرده بودم (sm2)
آلبوم چاوشی رو که بگیرم دیگه انجمن پ..ورن صد در صد راه میوفته (sm120)
تو هم که چنبره زدی اون پایین تا من خبر میارم اسکی آلپاین میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی زر نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه بیای یه هفته بمونی متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت به خاطر اینکه نزدیکه زودتر میرسهنقل قول:
مثه اینکه محموله رو بار میزنن همزمان ول میدن تو جاده ها (sm2)
آلبوم یزدانی ماشین پخش تو راه خراب شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه از این تزهای شبه روشنفکری بیزار بودم...
متنی که اگر از نگارنده من باب هدفش پرسیده شود هم چیزی برای ارائه ندارد....من موندم چه اشکالی دارد که یک نفر افسار بخواند و هیت شود....همه با آن ارتباط بگیرند...به نظرم این هنر است که اگر یک نفر شریف بخواند و همه گیر شود...
قم نداریم اینجا ؟ ورامین ؟ گرمسار ؟ چالوس ؟
فخری این داستان باربری اینارو به من دیگه نگو من خودم از برم ..
البوم اول میاد تبریز(sm2)
میشه یه گروه تشکیل بدیم بریم دستبرد بزنیم به ماشین حمل آلبوم (sm2)کلاشینکف با من (sm2)نقل قول:
به جان خودم دقیقا منم همینجورم.از یکی شنیده بودم قطار تیتراژ ساعت 25شده همین حس بد بهم دست داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی موقتیه.به خاطر شهرزاد.آلبوم که بیاد فوقش سه تا ترک 6/8 شاید گوش داده بشن وگرنه بازم همون خاص خودمون میمونه(sm19)(sm10)
میلاد تو زیاد میگی تشریف داره ازین کلمه زیاد استفاده میکنی چرا ؟
(sm2)
جرمی زیاد داری حرف میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون کسی که شما میگی افسار خوند و هیت شد قبلا دیوار بی در و قطار و پروانه ها و کلی کار از همه نظر عالی رو خونده بود پس چرا اونا مثل این مذخرفات هیت نشدن - تو این کشور اکثرا روضه پرست تشریف دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط REZAD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگارنده خودمم و احساس و نظر شخصی خودمو گفتم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط REZAD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کیفِ همه گیریتو بکن..
تشریف داره تکیه کلامش تشریف داره دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
شاعر ژشت روشنفکری میگیره دست میزاره زیر چونش میره تو حس رو کاغذ مینوسه لعنتی صدام بزن هی بگو تا حظ کنم - به اکثر امامزاده ها شعرای علی بحرینی قابل تحمل تر از اینه
تیکه کلاممه دخالت نکن (sm2)نقل قول:
میلاد دیوث آلبوم امیر کبیر سیدی 2 رو تشکر زده ولی سیدی 1 رو تشکر نزده (sm2)
کلا میلاد مخت ریده (sm2)
(sm132)
(sm50)
(sm2)
جفتش رو زدم - به حال من که فرقی نداره من اکثر آلبوم هایی که امیر 320 یا فلک یا Wav میزاره رو دارم - تشکر میکنم از زحماتی که میکشهنقل قول:
(sm81)
خوب یه خورده عوامل آلبوم رو بکوبم (sm120)
موزیسن تمام شده ی عزیزی که خودت به کارای خودت جایزه میدی خواهشا بکش بیرون از چاوشی
الان تشریف بردی زدی اون موقع نزده بودی .....(sm2)نقل قول:
آلبومای اونورم داری که میگی اکثر (sm2)
واقعا متاسفم با وجود شهاب اکبری بابک تقوی بیاد تنظیم بزنه
من از نزدیک 700 تا خواننده ی ایرانی و خارجی فول آلبوم دارمنقل قول: