منم برم ناهار (sm59) بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
منم برم ناهار (sm59) بفرمایید
اتفاقا خون و خون ریزی نداشت ! و ترس تا حدودی داشت (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)(sm83)
دوستان توروخدا یکی فول آلبوم terra mariza رو بده به این کاربر hamidrahimi
الان به اندازه ی کل تاریخ فروم تاپیک میزنه
ما دیگران را دیر می شناسیم؛
خودمان را دیرتر!
- نادر ابراهیمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره......
حال دلت که خوب باشد
آدمها همه شان دوست داشتنی اند ..
حتی چراغ قرمز هم برایت مکثی دوست داشتنی می شود که لحظه ای پا از روی پدال برداری و بتوانی فکر کنی به امروزت،
که با دیروزت چقدر فرق داشتی؟!
حال دلت که خوب باشد ...
می شوی همبازی بچه ها؛
برای عزیزانت همیشه وقت داری و یک دنیا مهربانی در چهره ات نهفته است؛
و چقدر لذت دارد که آدم حال دلش خوب باشد ...
الهی حال دلتون خوش باشه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونی چرا دختران دهه هفتادی سفیدتر و خوشگل تر از دختران دهه شصتی هستند چون دختران دهه شصتی تو خیابون بازی گرگم به هوا بازی می کردند اما دختران دهه هفتادی تو خونه لنگم به هوا بازی می کنند سبک بازی ها عوض شده تازه اب هم برا پوست خوبه
(sm2)
(sm70)ولی به نظر من دخترای دهه شصتی ها خوشکل ترن!
4 خوابیدم 6 بیدار شدم رفتم سر کار (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺷﻬـــــﺮﯾﻮ ﺭshahrivar
خوش شانس و اهل صميميت، پايبند به قول و قرار، صادق و خيرخواه، رک گو. گاه منفى گراست و نيمه خالى ليوان را مى بيند، احساساتی، بی ریا و خوش قلب.
عشق متولد شهریور بسیار کم شعله، اما جاودانه و با حرارت است.
نظر شما کاملا درسته : ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ادب(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من این بچه های دهه هفتاد و مخصوصا هشتاد اصلا درک نمیکنم معلوم نیست تو چه فازی هستن خود درگیری مزمن دارن
چارلی چاپلین: هرگز باقلب زن بازی نكنيد!
او يك قلب بیشتر ندارد و زود ميشكند!
با ممه هاش بازی كنين.
هم دوتا داره،
هم نشکنه!
هم خوشش مياد.
.
.
.
.
چارلی چاپلین هم داره لاشی میشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
برو ببین لامصب چرا یوزر منو تغییر داده تعداد پستارو هم کم کردهنقل قول:
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fullman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
من گزارش پست خلافتو بهش دادم و بهش گفتم درس عبرتی بهت بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر که با صدای بلند نمیخنده زشته(sm39)
درس عبرت (sm50) پست خلاف (sm50) (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد ایامی که که در گلشن فغانی داشتم
در میان لاله و گل آشیانی داشتم (sm181)
الدنگ شوخی کردم من خبر ندارم چی شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه گفتم جدی میگی نمیدونم چی بگم از دست این مردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حرم یه ویلچر خالی دیدم ، نشستم خستگیم درآد....
بعدش که خستگیم درومد پاشدم گفتم آخیش خدایا شکرت....
آقا چشمت روز بد نبینه ملت مث زامبیا لباسامو تیکه پاره کردن واسه شفا...
الان کسی شورت نداره بهم قرض بده!!!؟؟؟(sm120)
دیگه فاز غم بر ندار الدنگ هر چی بود تموم شده فرض کننقل قول:
آتی به روایتی دیگر
ن بابا فاز غم چیه تخمم نیستنقل قول:
آره قدیما میگفتن گرگمُ گله میبرم... الان میگن گرگمُ پرده میدرم (sm2)نقل قول:
خب همینکارا رو میکنی که 54 کیلویی دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا برم؟ خودت بگو چرانقل قول:
ای بابا پست میخوای چیکار بیا از من بردار ببر مهم این دور هم بودناس
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست که چیزی نیست یوزرم عوض کرده (sm3)نقل قول:
خب مگه اولشم یوزرت همین نبود بعد بن ـت کرد رفتی هادی بدون 0021 ساختی؟ (sm148)نقل قول:
بابا خب اون 0021 رو الکی زدم که بگیره بیخیال مهم نیستنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد غم زده ست این من این شکلی نیستم (sm148)