سلام من اومدم خوش اومدم شدم 8 ماهه یک ماه دیگه شکم اول رو به دنیا میارم انتقالیم گرفتم اومدم تهران ولی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من اومدم خوش اومدم شدم 8 ماهه یک ماه دیگه شکم اول رو به دنیا میارم انتقالیم گرفتم اومدم تهران ولی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران اومدی خوب کردی اومدی سر البوم موزن در دسترس باش .. (sm19)
الی کنسرت لانا رو عچقم زد الان 4 کیفیت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم ختم پدرش ولی نرفتم تو همون جا نگاه کردم
حیف ، حیف ، حیف ... (sm50)
امیر اقا البومی مشکلی تو تهران داری اگه بتونم حل میکنم نه امیر بقیه عزیزاهم همینطور
به پیچ و تاب اندام لانا دخیل خواهم بست ...(sm50)
اون که یک هفته قبل انتشار میرم شرکت پخش با لباس سربازی دلشون به رحم بیاد از همه زودتر بدن دست من
(sm2)
الی میکروفون خوب میشناسی قیمت همین نزدیکای 100 تومن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیجی همی 4 تاس ..
(sm74)
فوری:
آرنولد شوارتزنگر، قهرمان پیشین بدنسازی روز جمعه برای دومین بار مورد عمل قلب باز قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اینترنتی «تی ام زی» پزشکان پس از آن که جراحی دریچه قلب فرماندار پیشین ایالت کالیفرنیا با شکست روبرو شد مجبور به انجام عمل قلب باز شدند. بنا به همین گزارش وضعیت این هنرپیشه سینما پس از جراحی روز جمعه «با ثبات» توصیف شده است.
پیشتر اعلام شده بود وی به صورت اورژانسی زیر عمل رفته که این خبر نادرست است.
این بازیگر مشهور پیشتر و در سال ۱۹۹۷ نیز عمل قلب باز انجام داده بود.
سخنگوی وی گفته است یک تیم پزشکی آماده بودند تا اگر چیزی نادرست پیش رفت بتوانند وارد عمل شوند اما نیازی به حضور آنها پیش نیامد.
وی قبلا جراحی دریچه قلب انجام داده بود و این بار مجبور به انجام عمل قلب باز شد.
گفته می شود علت این عمل بیماری مادرزادی بوده و ربطی به استفاده از استرویید و... ندارد
آقا گوشی در حد 600 ، 700 چی خوبه ؟
شیائومی گوشیاش به درد میخوره ؟
من مدتیه شیائومی دارم واقعا عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم مدلشو داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادعای بروجردی رد شد
سبحانیفر، ناظر مجلس در کمیته تعیین مصادیق مجرمانه:
زمان فـیلتر تلگرام زمان دقیقی نیست و نباید اخباری به جامعه پمپاژ شود که امنیت روانی مردم را مخدوش کند.
۹۹ درصد این شایعات و ادعاها، تنها برای ایجاد فضای استرس در جامعه میباشد. به چنین اخباری توجه نکنید.
mi note 3نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm19)
اسم نگین رو از تیتراژ پایتخت برداشتن ..
27 اردیبهشت اولین روز ماه رمضونه ! به نظرتون آلبوم تا اون موقع میاد؟
فیلترینگ تلگرام از سوی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تایید شد/ تذکر به کاربران این پیامرسان: از آن جا که دسترسی با فیلترشکن هم امکانپذیر نخواهد بود، به فکر بکآپ گرفتن برای آرشیو موردنیازتان باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال قوی وسط تابستون بده ..
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل پارسال بشه خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پات میشینم ولی تا از پا نیفتادم بیا ... (sm50)
(sm2)
چجوری بکاپ بگیرم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
این صداسیما بی ناموس رو نیگا میخواد بازی بارسا رم بذاره شبکه سه چقد اینا گاون
(sm120)وین عوض کردم تا دندان مسلح اماده برای اسپرینگ اپدیت وین قبلیم همون نسخه ای بود که شامگاه اون روز انتشار وین 10 هکر روسی گرفتم یکم نسخش زیادی غیر قانونی بود گفتم شاید اپدیت دستم نرسه سر وقتش
(sm50)
(sm172)
قارداش(sm59)
- (sm2)