ایشالله گوش شیطون کر از این هفته میخوام برم باشگاه ! (sm2)دوستان ورزشکار حرفی حدیثی سخنی نصیحتی ندارین ؟(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالله گوش شیطون کر از این هفته میخوام برم باشگاه ! (sm2)دوستان ورزشکار حرفی حدیثی سخنی نصیحتی ندارین ؟(sm59)
(sm2)موقه فعالیت شدید نگوزینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه ماه نکشیده بیخیال میشی (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناگفته نماند این بار دومه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو پس تجربه داری، ایندفعه احتمالا به دو هفته هم نمیکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ارادم خیلی قویه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
از وقتی من یادمه میگه به زودی قراره اتفاقای خوبی بیوفته(sm2)
با تو هیچکس جز من بی سپر نمیجنگه
با تو هیچکس از این بیشتر نمیجنگه...
جنگجوی بی سپر... (sm172)