جان و روان من تویی
فاتحه خوان من تویی
فاتحه شو یک سری
تا که به دل بخوانمت ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
جان و روان من تویی
فاتحه خوان من تویی
فاتحه شو یک سری
تا که به دل بخوانمت ... (sm50)
چون صاعقه ، درکوره ی بی صبری ام امروز
از صبح که برخاسته ام ، ابری ام امروز ... (sm50)
عاشق ز چه رو شوم چو دیدم حتی
با خویشتن خویش کسی صادق نیست ...(sm50)
پوریا اخواص - نامدگان و رفتگان ... (sm81)
به به.. جمع برادران ضچه جمعِ(sm120)
خوب منم شروع میکنم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بچسب بهترین چیزه شک نکن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بت گفتم 11 ماه آینده 100 گیگ دیگه نیاز خواهی داشت 2 تا 100 گیگ 100 روزه بخر انبار کن
دو تا 100 روز یعنی 200 روز ینی 6 ماه و نیم بخر خری اگه نخری(sm89)
توی دست تو اسیری خوبه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم دو تا بخری زمانش دو برابر شه
های وب اخه اینجور چیزا میذاره میتونی زیاد بخری انبار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دلت خواست کدشو بزنی فعال بشه