(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) مگه گفتم میخوام برم زن دوم بگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برم خالم ، عروس خانواده رو ببینه (sm120) خودش که نمیاد ، منه بدبخت باید برم تو این بی پولی (sm120)
سلام(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عرش کبریایی چیه پس تو سرت
کی با ما راه میایی جون مادرت (sm50)
اها فک کردم دختر خاله تو میخوای غیرتی شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)میخوای عکسای عروسیتونو بریز تو فلش مهر و مومش کن من برای خاله جان ببرم بلکه فرجی شه (sm59)
سلام . سال تو مبارک دختریم شیمی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وظیفه بنده که پیش دستی کنم سال نو رو خدمت دختریم تبریک بگم (sm120)
(sm183)(sm183) سلام . عیدت مبارک سال خوبی داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس ؟ (sm120) فیلمشم دیده (sm120) اوضاع رو کاملاً تحت کنترل داره (sm120) یه چیزی تو خونه گم میشه زنگ میزنیم ازش میپرسیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین برای شما و خانواده محترمنقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm172)