بسیاری از مردم فکر میکنند که دم چاندر اوراون نشانهای از تجسم هانومان خدای هندو است و به شکل یک میمون ظهور کرده است.(sm120)(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیاری از مردم فکر میکنند که دم چاندر اوراون نشانهای از تجسم هانومان خدای هندو است و به شکل یک میمون ظهور کرده است.(sm120)(sm25)
(sm51)موفق باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب موفق بودن دیگه عکسشم منتشر کردن منم گذاشتم اواتار (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافه هم زد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرش فسیله ، فک کنم واسه دو هفته پیش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید تا الان تبدیل به خدا شده باشه و میلیاردر(sm120)
هندی ها میپرستن یه همچین آدم هایی رو (sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعن هم آواتار زیباییست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یاد شکنجه های ساواک می افته (sm120)
از بس که احمقن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناه داره مسخرش نکنیا (sm70)نقل قول:
صفحات قبل رو خوندم (sm59)
چقد پست داده بودین دیشب (sm120)
دوری من هم اثر گذار بوده ها (sm2) همه خواهان بازگشت من بودن(sm59)