... نگران نباش گل من
با یه پلک زدن تموم شد ...
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
... نگران نباش گل من
با یه پلک زدن تموم شد ...
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا تا وقتی موزن ویندوزش رو عوض نکنه منم همون 7 نگه میدارم (sm2)
اینقدر که خایه ماله ویندوزه بلد نیست دو خط کد بنویسه برا ویندوز
آها یادم اومد تو منوتو گوش داده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه بدل کاری میام عقب ماندگی رو بهت نشون میدم (sm2) همچون برقو باد میام عقبت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
البوم الکی ترک 4 که کاور اهنگ نوال زغبی عستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی رجب زاده ستمگر(sm2)
آلبوم یزدانی با چاوشی نخورن تو هم اونوقت من میمونم چیکار کنم این وسط (sm25)
بله بله ، خب کارشناس تشریف دارین دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه موسیقی رو اکادمیک یاد گرفتی (sm120)