داداش من دم دست ندارمش همینو حفظ بودم ازش (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من دم دست ندارمش همینو حفظ بودم ازش (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس الان دیدم حسین بگا رفت انگار(sm2)از فردا باید با شهاب رمضان و حمید عسکری کار کنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابخونه حرمت مهمونو شكست(sm9)
حسین به گا نرفت امیر ارجینی رو گوز باد کردن زیادی (sm70) اره باید به قول ممر منتظر اون اتفاقم باشیم (sm14)نقل قول:
اصحابی(sm2)یاد فسنقری افتادم
بریم چایی مونو بنوشیم (sm50)
(sm70)مادر عروسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن
شعر یوسف + شعر خواب + صید جگر خسته پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]