دانیال...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دانیال...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخ اینو توی یه کتاب خوندم یه سری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــــــون؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هستم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من؟ (sm49)(sm121)نقل قول:
عابروی چی؟ خوبه نه هویت مصدوم معلوم بود نه بیمار توی ویدئو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال منم رسیدم بلخره (sm54)
شب خوش... (sm28)
اینا همه قصست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان به فدایش (sm127)نقل قول:
الان هستم (sm19)
اوهوم ، همه تو هم دختر عمت (sm49)(sm176)نقل قول:
من؟ (sm49)(sm121)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدینتون پر از هیاهو (sm10)
ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﯼ ﮐﺖ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭﯼ
ﺍﻫﺪﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ،
ﻣﯿﺎﻥ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﻗﺮﻋﻪ ﮐﺸﯽ ﺷﻮﺩ.
ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺖﻫﺮ ﮐﺲ ﻧﺎﻣﺶ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ
ﺑﻨﻮﯾﺴﺪ ﺗﺎ ﻗﺮﻋﻪ ﮐﺸﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﺩﺭﺁﻣﺪ، ﺧﻮﺩ ﺁﻗﺎ ﻣﻌﻠﻢ ﻫﻢ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﺪ.
ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺣﺴﻦ ﺑﻪ ﺗﺎﺯﮔﯽ ﯾﺘﯿﻢ ﺷﺪﻩ ﻭ
ﻭﺿﻊ ﻣﺎﻟﯽ ﺍﺵ ﺍﺻﻼ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ.
ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻌﻠﻢ ﺑﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻧﮕﺎﻩ
ﮐﺮﺩ؛