پیش بینی من از البوم اینه که غیر از تراکای اکتیو البوم که کم هم نیستند، دو سه قطعه دیگه هم خیلی میگیرن
نمایش نسخه قابل چاپ
پیش بینی من از البوم اینه که غیر از تراکای اکتیو البوم که کم هم نیستند، دو سه قطعه دیگه هم خیلی میگیرن
صفاریان حیا کن موسیقی رو رها کن
شرکت پخش میگه همین هفته خو از شنبه تا جمعه جزء همین هفته است دیگه (sm120)
اسی این ریفیقت نگفت دوشنبه میاد ؟ سه شنبه میاد ؟؟ شب جومعه میاد ؟؟ کی میاد (sm59)
جمله بندی رو نیگا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت تایپ بالاست اشتباه پیش میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی پرسیدی(sm50)
لنگه کفشی در بیابان غنیمت است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه شون مجازن اوناییم که داری فول آلبوم 128 بیشتر نیستن ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه هم که خارجی تو نت ریخته با کیفیت فلک
اروم باش اروم(sm2)نقل قول:
پخش آلبوم امیر بی گزند در حاله ای از نور
فرداشب آلبومو گوش میدیم .. :l
دیوثی که مثل نداری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دو رو چه کنیم.. (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح درس و کار و زندگی رو ول کردم چمبره زدم جلو مانیتور واسه تاریخ آلبوم (sm81)نقل قول:
از ابی و داریوش و حبیب و شماعی زاده و بقیه اونوری ها گرفته تا حمید عسگری و بابک جهانبخش و بقیه اینوری ها - 128 یا 320 واسه من فرقی نداره انگار من اینجا نشستم با تجهیزات سونی موزیک آهنگ گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان ساعت چنده !?؟!
شهید نشی یه وقت(sm70)نقل قول:
پدرمون در اومد باووووو(sm74)
من کم تحملم...(sm81)
4 تا عکس توی محله های خلوت تهران روی شیشه بقالی و چقالی چسبوندن ، اونوقت بهش میگن تبلیغات محیطی ! (sm50)
چی فکر میکردیم ، چی شد (sm50)
تا اومدن آلبوم یزدانی گوش کنید (sm120)
بعضی ازون 128 ایی که تو داری 96 هستن تبدیل شده به 128 ....واسه من خیلی پیش اومده بعضیاشونم 128 هم نیستننقل قول:
این بزقوشو میفرستیم پیج تهیه کننده حمله میکنه نمیزاره فصل 2 هم چاوشی باشه.خیالت راحت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد اهل داریوش و ابی و گوگوش و .. نیستم اینا رو هم گرفتم فقط میخواستم آرشیو ناقص نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
تو ماه رمضون من و الی اینجا صبونه میزنیم اگه ناراحت میشین حضور پیدا نکنین ..
دوشنبه یا نهایتا سه شنبه میاد ولی این انتظار و بلاتکلیفی ناجوره (sm74)نقل قول:
زر نزن باوووو من خودم کله پاچه میزنم(sm30)نقل قول:
یعنی چی عاقا ملت روزه دارن جلو مردم روزه خواری؟ (sm35)نقل قول:
آخرین بار آلبوم رگ خواب دوگانه خیلی چسبیده بود تو ماه رمضون ..
خواهشا خلط نکن مباحث رو با هم...همین قطعاتی که گفتی،همین دیوار بی دری که گفتی اگر روی یک فتوکلیپ حرفه ای میکس شده بود،یا برای یک سریال ساخته شده بود هم همه گیر میشد...اما من بحثم چیز دیگریست..اینکه ملاک خوب بودن یک هنرمند و کارهایش برای شمای نوعی این است که اگر کار شاهکاری به مانند قطار بود،اما از سازمان پخش شد پس هم قطعه ذکر شده سخیف و هم هنرمند، کاملا در دسترس و چیپ هستند...خواهشا نگاه های تعصبی و قرون وسطایی خودتان را اصلاح کنید.....من خود آن سیزدهم از نظر جذب مخاطب در اقشار مختلف یک انقلاب بود،پس هم اشعار و هم موزیسن های حاضر در آلبوم چون آلبوم همه گیر شد و حتی در ماشین ها هم از آن استقبال شد،سخیف است.....نمیدونم با چه پدیده هایی رو برو هستیم...نقل قول:
برگ درخت من همیشه زرده (sm50)
پ . ن : ژاکت؛ بهترین آلبوم محسنه
بله تو فقط شهرام ناظری گوش میدینقل قول:
زیاد خوشم نمیاد
می ترسم بره بعد ماه رمضون باوووو(sm81)نقل قول:
کاش تا دوشنبه بیاد مردم از انتظار(sm81)
ببند اون حلقتو(sm2)نقل قول:
بعد از رمضون که عمرا بره ! همه چیزش آمادس ! همین روزا منتشر میشه (sm120)نقل قول:
میخواستم ببینم چه دیوثایی دین اسلام رو زیر پا میذارن ..
آتش به جگر زان رخ افروخته دارم (sm50)
کی بهت خندیده ؟
چون رفته میگمااااا (sm2)نقل قول:
همیشه نبود مدیریت تو پخش البوم های محسن هست