با کروم آپ کن . بعدم بعضی وقتا به اسم حساسه . اگه نشد عدد بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با کروم آپ کن . بعدم بعضی وقتا به اسم حساسه . اگه نشد عدد بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تخمم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چپکیش ..
تو فرداهای دوری که
ترسی توی دلت نشست
اون روزی که به اشتباه
پلی به دست تو شکست
شاید بفهمی ما چرا
با دست خالی اومدیم
خواستیم که گل کنیم ولی
تیشه به ریشه مون زدیم
آهنگ عصر ..
امروز دلبر میاد؟
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامادیغ کامادیغ دلیغ
کامادیغ بیغ بِیبِ کامادیغ بیغ
(sm172)
این اتحاد چاوشی از خودش یه چیزی بلغور کرد ؟
تو لذت مکرری ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
21 ..
ارسطو هم ازدواج کرد ..
قطعه دلبر ساعت 21 منتشر خواهد شد
عجب فروشگاهی دارم روش کار میکنم ..
خب و اما موزن ..
(sm9)
کلیپش فک میکنم اومده حال ندارم بگردم ..
بدم میاد از بد قولی ای بدم میاد ..
بفرست برا من میخوام برم بیرون گوه توشون ..
تو تلگرام شه خبره ملت گوه گیجه گرفتن ..
منتشرش کن اشترم مسئولیتش با من (sm81)
اومد
کس شعر به تمام معنا :))
تایید با ورژن مودبانه ترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذخرف به تمام کسخل
چاوشی ریده (sm2)
- (sm2)
(sm120)
(sm2)داره سبک بنیامین رو ادامه میده
تو رو من تو رو من تو رو تو منو
الان صابش میاد
محسن خیلی علاقه به استفاده از صدای خانم توی آهنگهاش داره ! آهنگ های شاد رو جذاب می کنه
طرب انگیز(sm120)
داداشم چند روزی رفته سفر یه پرنده که اسمش نمدونم چیه بهم داده این چند روزه صداش در نمیومد اهنگ دلبر چاوشی رو الان گذاشتم داره به طرز فجیعی جیغ جیغ میکنه (sm30)(sm2)صدای این زبون بسته هم در اومد(sm2)
شیرین صنمی دلبر
.
.
.
.
.
.
.
. صنـــــــــــــــــــــــ ــما جفا رها کن(sm54)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)عالینقل قول:
چی اومد سر من که قول داده بودم دیگه برنگردم ،
که امشب دوباره به یاد چشات گریه کردم ،
که انگار تمومی نداره دیگه بی تو دردم
یه امشب چی میشه سرم روی روی شونه ی تو بزارم ،
سرم رو دیگه از روی شونه هات برندارم ،
یه جوری بخوابم که یادم بره روزگارم ... (sm50)(sm172)
دلبر صنمی شیرین ، شیرین صنمی دلبر ..
زمان انتشار : 21:12
(sm2)
یکی نیس بگه آخه هی داری واژن میخونی اگه میخوای شاد کار کنی همون باز آمدم رو بده بیرون ..