برو عقب با من حرف نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک مفرح (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
برو عقب با من حرف نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک مفرح (sm54)
(sm77) این لقب رو از کجات در آوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)البوم شخص خاصی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در گفتگو با صدا و سیما گفت: این نماهنگ برگرفته از آثار به جای مانده و مرمت شده، به همراه تحقیق و پژوهش در زمینه زیبا شناختی آثار دوره هخامنشی شامل مجمومه جهانی تخت جمشید، نقش رستم، نقش رجب ، شهر استخر و پاسارگاد به همراه موسیقی ایرانی است.
امیری افزود :این اثر به کارگردانی استاد بابک پیرمرادی و تصویربرداری آن به مدیریت علیرضا دهقانی به مدت 4 ماه ساخته شد .
نماهنگ تخت جمشید تماشا از تولیدات فرهنگی پایگاه میراث جهانی پارسه - پاسارگاد، شامل دو عدد DVD است که یکی به صورت نماهنگ و دیگری در قالب تصاویر و عکسهای مجموعه جهانی هخامنشی بوده که از امروز به مسافران و بازدیدکنندگان نوروزی این مجموعه ارایه می شود.
از تو باسنمنقل قول:
مردک دنیاپرست (sm70)
رسیدن بخیر مهندس (sm46) خوش گذشت؟
(sm172)مرو خان باجی مرو
فک کنم نوروز پارسال بود ، خشایار اعتمادی رفته بود تخت جمشید ، ناز انگشتای بارون تو باغم میکنه رو میخوند (sm120) نور پردازی در شب (sm120) میون جنگلاااااااااااااااااا (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم چی داری میبینی مگه نذاشتی شبانه بدانلودی
القاب زیبائیست ولی ربطی نمیبینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم مهندس نوید پیر ِ آنها (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خدا ، خیلی خوب بود (sm120) بهنود رفیقم سنگ تموم گذاشت و ما رو جلوی منزل سرافراز کرد (sm120) البته خودش میگفت تنها نتیجه این سفر این بود که من یه هفته از کار و زندگی افتادم (sm2)