اما من به سنتور علاقه دارم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اما من به سنتور علاقه دارم (sm50)
صدای سنتور بعضی از اساتید آدمو مست میکنه مخصوصا توی آلبومای شجریان (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت های پاکستانی یا افغانستانی که این سی دی ها رو برای قاچاق کردن توی ایران
چاپ نمی کردن !
اینا رو برای فروش توی کشور خود شون چاپ می کردن ، احتمالاً پولی هم به کمپانی های ایرانی می دادن . . .
همین الان هم موزیک ایرانی خیلی توی افغانستان و پاکستان و تاجیکستان شنیده می شه . . .
آره ، کلاً توی جنوب این مدل سی دی ها بیش تر میومد خب . . .
الان یه سری VCD فیلم قدیمی یِ ایرانی ، نسخه افغانستانی ، گیرم اومده ، کیفیت خیلی خوبی دارن
ولی همه شون از 2 تا سی دی یِ 1 فیلم ، یکیش این قدر خط و خش داره که پلی نمی شه . . .
چند سال پیش یه همسایه ای داشتیم پسرش دوستم بود تار میزد شاگرد شهرام ناظری بود
جمعه ساعت ۱۳:۳۰ (تکرار ندارد)
سینما با تونل زمان - طلوع (۱۳۴۹). فیلمی در باره ی زندگی. قصه ای از عشق
گوگوش، جمشید مشایخی، فخری خوروش
یه درخت خشک و بی برگ میون کویر داغ
توی ته مونده ذهنش نقش پر رنگ یه باغ
(sm50)
یعنی کپی رایت میدادن و قانونی بود؟ بعید میدونما!!! اونورا حساب کتاب ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره برای مصرف داخلی خودشون بود اما خیلیا تو ایران آرشیو و دسترسی ب موزیک و فیلم رو از اونجا تامین میکردن بعلت سانسور و عدم انتشار داخل ایران
درسته مثلا ی نسخه سلطان قلب ها دیده بودم کیفیت خوبی داشت
من وتو ندارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم باهات(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش ی دیوثی سنتور مشکاتیان گذاشتم گفت این چیه گوش میدی سنتور گوش خراشه!!!! همونجا خواستم تجاوز کنم تقیه پیشه کردم(sm59)
اون دیوث دختر بود(sm25)