الی تو طبل رو بگیر جلو برو بقیه پشت سرت سینه بزنن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی تو طبل رو بگیر جلو برو بقیه پشت سرت سینه بزنن (sm2)
(sm120) باشگاه صدتاییا داریم نزدیک میشیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این محرم و صفر است که اسلام رو زنده نگه داشته است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امام خمینی
(sm2) بده مگه نزری می گیری . کلا تا 10 شب اول من غذا درست نمی کنم (sm51)
صبح بخیر .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطاری میرینه جدیدا (sm70)
برای اولین بار نتونستم یه آهنگ از چاوشی رو بیشتر از یه بار گوش کنم (sm81)
(sm2)دوران چاوشی به پایان رسیده
من برای چندمین بار نتونستم تا اخر گوش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیجی چرا یه سری گوشیهاشو موجود نمیکنه (sm98)
مشخصه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار
گرفتاری شدیما (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن تپه ها رو یکی پس از دیگری داره فتح میکنه
ایشالله مسلخ و ابراهیم بیاد همه اینا رو میشوره میبره (sm50)
چیطوری ایرانی...
(sm13)
دو زلفونت بود تار ربابُم
چه میخواهی ازین حال خرابُم
تو که با مو سر یاری نداری
چرا هر نیمه شو آیی بخوابُم....
(sm50)
محسن با سرلک آشتی کرده؟
مقوا پشت مقوا ....
من کلا ترکیب سرلک + محسن دوس میدارم (sm19)
ولی
شهاب اکبری کلا حذف میشد از زندگی محسن عالی میشد(sm98)
(sm172)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ و یکی دو تا دیگه رو پارسال قبل قهرشون ضبط کردن(sm120)
یه جوری بخوابم که یادم بره روزگارم ... (sm50)
علی سورنا - غریبه نیستی (sm172)
چشمای تو غزل ،
سکوت تو یه مثنوی ... (sm50)
(sm2)
(sm2)
خیابانی : درود بر تیر دربازه (sm2)
(sm50)
فرشاد حسامی با حمید هیراد راک کار میکنه (sm2)
ای جانوم شاهنننن شاها موزن ..
ریلیز دو آهنگ با جلال و جبروت خاص سلتنطی شاهن شاهان آریاموزن در کمتر از دو روز نشان از آن دارد که سلتنط همچنان ادامه دارد (sm146)
بمیرند حسودان به امید باری تعالی انشالله
در روایتی جدید از سوی کاتب دربار سلتنطی داریم که شاهننن شاهان فرمودندندندی : هر که در این سرای ( تاپیک ) درآید آبش دهید و نامش مپرسید ( سلسله کتب نصایح شاهن شاهان آریاموزن ج 36 ص 2550 )
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوترابی: تلگرام اوایل اردیبهشت بسته می شود
پی نوشت : بهش یونجه بدین.(sm10)
(sm88)
(sm172)
(sm3)
(sm3)خاک برسرش کنم
حاج سعید زرشکی
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)