بهاری که تو میگی تو کتاباست ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهاری که تو میگی تو کتاباست ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل اصلی طلاق و خیانت در کشور های عربی = هیفا (sm50)
بوشهر ۶ ریشتر زلزله
امیر سالمی ؟(sm2)
پروژه پیاده سازی سیستم چت با WebSocket در ASP.Net Core 2.1 ..
من خودم اینجا تلگرام درس میکنم .. (sm59)
اینم چت بین 4 نفر .. :l
(sm50)
حالم بده ..
سلطان نیشکر تو کشور قم(sm50)
بچه ها امیر تو زلزله مرد (sm81)
دموی پروژه WebCrawler با WebSocket در ASP Net Core ..
برای مثال اینجا کل سایت موزیک باران اومد تو چنگم و بنر اصلی دلبر روی سایت واس موزنو کشیدم بیرون .. :l
دموی پروژه چند زبانه کردن سایت در ASP Net Core ..
آی پی میدی مشخصات میگیری .. :l
مگه کانال اوج نزده بود مسلخ 30 فروردین ینی شی ..
واژن گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتنش هم بغض داره هم خنده ...
حاجی سینجول بن کن.
ازاین عکسای شیری ۲ گیگی میذاره
صفحه بالا نمیاد (sm178)
از روش شیشه نوشابه هم میتونی استفاده کنی. خدا خیرت بده(sm120)
بسیار نکته ی به جایی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیروزی در دوره لیگ برتر؛ آرسن ونگر 473 تاتنهام 420 !
(sm120)
اوفق .. :l
(sm196)(sm196)(sm196)
درد ..
رفتم بسته 20 گیگی شاتل بیگیرم برا ترافیک 3 هزار تومن حواسم نبود زد رو 20 گیگی یه ساله 30 هزار تومن رف تو پاچم .. (sm74)
گوه توش اینجاس که فک کردم 20 گیگ یه روزه س همه رو زدم دان حالا حساب کن شی شی شد .. (sm81)
به به جکی ..
کسانی که در شکست ها کنار ما نیستند ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق حضور در پیروزی های ما را ندارند ... (sm81)(sm59)
سر الکس فرگوسن ...
این اصل که در روز 7تایی شدن رم توسط منچستر ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسا با نتیجه 3-0 مغلوب رم شد هم نکته ی جالبی به شمار می رود یا فقط من اینجوری می بینم ... (sm59)
نه انصافا اینم نکته جالبی بود (sm2) من هنوزم فکر میکنم این هفته با لیور بازی داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورم نمیشه چطوری حذف شدیم (sm25)
ولی هنوز جای امیدواری بود ، حداقل شما توی نیوکمپ نباختید ، ولی ما تو زمین خودمون باختیم ، اونم به تیمی که هر جوری حساب کنی الان باید تو نیمه نهایی لیگ اروپا بازی می کرد نه تو حذفی لیگ قهرمان اروپا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
قطعا تو هر دوتا باخت مربی ها پر رنگترین نقشو داشتن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروژه SPA ماشین حساب با Blazor ..
(sm25)
دموی پروژه SPA فوق العاده جذاب CRUD به کمک Blazor در ASP Net Core ..
این پروژه آب منو آورد .. (sm81)
نقل قول:
خو فوکی جاش فوک رو اضافه کردن ..
(sm2)
505 نفر آدم چرا همش پستای من شد ینی شی ..