[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Avicii یکی از بهترین دی جی های دنیا هم مرد (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Avicii یکی از بهترین دی جی های دنیا هم مرد (sm74)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mohsenchavoshiالبوم در مرحله میکس ومستره
باز قاطی کرد (sm2) استوری...
(sm2)این خواننده میهمان امریکن ایدل بی بی رکسا خاله نبوده قبلا ؟
مرسی از هر دو شما عزیزان که جهان مارو ... (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب کوپارو ببریم ... بایرن رئالو حذف کنه ... لیگو تو الکلاسیکو جشن بگیریم .... بلکه بشوره ببره (sm172)
(sm2)
چه حکمتی است که در آغاز
نگاه من به سرانجام است
(sm50)
کوپا رو قهرمان نمیشیم(sm50) رئال واسه سومین بار پیاپی قهرمان سی ال میشه(sm25) الکلاسیکو هم میبازیم قهرمانی لیگ زهرمارمون میشه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سرعت تلگرام چقد کم شد(sm54) فیلم و عکس به زور باز میشه
خوبه ..
تو کشور ما که خوبه (sm2)
(sm2)اخه جان من اینو نیگا مث خاله ها با اینکه سنشون کمه اما میلف دیده میشن اینم اینجوره فقط 28 سالشه کیون و ممه همه چی سوپره
(sm2)
موزن باز دیشب گوه خوری کرد ..
هی گوه خوری ..
این سالار هم که دیگه قشنگ مغزشو خورد ..
همین که لینوکس تو دهنی محکمی به ماکروسافت زد برا من کفایت میکنه (sm50)
فقط یه اسکار باید به پوسترش بدن (sm1)
به این میگن روحیه (sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک ها میآیند چشمهای عاشقها میآیند و زنی میگوید اما اما اما .. (sm50)
مرد میگوید ما اینجوری هستیم اینجوری اینجوری
مرد میگوید دریا را ما خالی میخواهیم خالی خالی خالی
مرد میگوید دریا را بی ماهی میخواهیم
جنگل را بی چلچله بی کفتر بی آهو میخواهیم
(sm50)
یکی هم بود ،
که ستاره ها را ،
به میهمانی ماه می برد ... (sm50)(sm178)7
دوست داشتنت خوبه ،
خیلی دوست دارم ... (sm50)(sm172)
یونایتد قهرمان Fa شه ،
لیورپول توسط رم مورد تجاوز قرار بگیره ،
آرسنال و چلسی سهمیه نگیرن ...
شاید بتونه زخم وارد شده از ورود سانچز جبران شه ...
Okنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ورم میکنه ..
پس توش کن جاشه ..
هی لقمه توی خون زدی تا زنده موندی
عمری دم از بارون زدی تا زنده موندی
هی سیب نارس چیدی از باغ بهشتت
دیدی که راضی نیستی از سرنوشتت
...(sm50)
فسق و فجور موج میزنه ..
(sm50)
(sm118)چه فوتبالی بود دیشب تاتی و من یو
(sm2)
(sm74)
در میان این سختیهای اقتصادی، سختگیریهای اجتماعی از سوی حکومت باعث بحرانی تر شدن شرایط شده است. به طور مثال جوانان مشهدی هم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند هم با محرومیتهایی مانند نرفتن به کنسرت، تفریحاتی اینچنین روبرو هستند.
آنگونه که از شواهد پیداست، جوانان ایرانی با تردید به آینده نگاه میکنند و کسی هم قرار نیست فکری به حال سبک زندگی آنها کند. حفظ این شرایط یعنی پیش بسوی بحرانهای بزرگ. بحرانهایی که در راس آن متولدین دهه 60 قرار دارند. نسلی که فدای تصمیمات غلط شده بود و شده است.
بعد من با این شرایط بحرانی که دارم اشترم میاد بم زخم زبون میزنه (sm172)
دهه 60 چیه باو الان مثلا من دهه هفتادم چه فرقی داره شرایط برام