اره پاس بود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره پاس بود (sm120)
بایرن دوتا مصدوم (sm2)
اینا با 11 تا تموم کنن خودش یه برده (sm120)
جالب اینجاست داور کارت نمیده
کارواخال سه بار خطا کرده ولی کارت نگرفته
(sm172)
کیون الدین زیدان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال و نویر و آلابا و کومان هم مصدومن
مرحله قبل جلو یووه هم بازی رفت یووه نصف تیمشو نداشت
جلو پاریس هم نیمار مصدوم بود
(sm2)
بایرن کارش تموم شد (sm25)
روبن که همش مصدوم میشه (sm120)
چقد شانس داره رئال
خدا کنه لیورپول قهرمان شه ...خیلی تیم خوب و لایقی هستن
مردِ بقال از من پرسید:
چند من خربزه، میخواهی ؟
من از او پرسیدم
دلِ خوش، سیری چند ؟
... (sm50)(sm172)
... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Allure 2017
(sm2)تو اخر زمون عجب ممه هایی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک نظافت چی با دختری نوجوان آشنا شده و او را متقاعد می کند که با او فرار کرده تا مخفیانه با هم زندگی کنند.
(sm2)چشمم روشن اول سیکس با حیوانات حالا هم با بچه ! این نوجوون نیس که بچس (sm2)
- بسته ۲۰۰ گیگابایتی با ۵۵ درصد تخفیف به قیمت ۱۸۰،۰۰۰ تومان(sm81)
خدارو شکر مرخصیم روزای خوبی افتاد امروز تموم میشه باید برم خداکنه آماده باش رو تموم کنن زنگ زده بودم گفتن بخاطر مومیایی رضا شاه همه بچه استقرار شدن 24 -12 بیچاره ها کونشون پاره شده
چهلم نگرفتن واسه پدر محسن سوم که نتونستیم بریم گفتم چهلم میرم انگار نگرفتن
لاتاری شبکه آی فیلم صوبت کردن مهدویان درباره ش ..
دهه های قبل بیشتر توی روستا هم تو این سن شوهر میدادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار مبحث جدید امسال این میترکونه GraphQl .. (sm59)
سمت راستیه میگه یه بوس بده ولی زل زده به دوربین .. ;l
این ترافیکا شی میگه 300 گیگ 50 تومن .. (sm74)
یارو رسما زده زمین میگه من این دوست که مثل برادرمه رو دوست دارم (sm2)
خدا پدر سکان اکادمی رو بیامرزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو برو تو وبلاگت بنویس جرات داری کانال بزن
هوووی رضا شی شی گفتی ..
(sm2)غول نرم افزار وارد شد
(sm2) حامد همایون برا تیم ملی میخواند ..
مشاور فرهنگی فدراسیون فوتبال: گزینه جانشینی علیرضا قربانی از سوی بنیاد رودکی به احتمال فراوان حامد همایون خواهد بود.(sm81)
همشونو فوکیدم تلگرام دا نمیشه کنده ولی بیان سرشو بخورن با یه ترفند لینک مستقیم میگیری ..
امیر آهنگ شاهین لینک داری؟ تلگرام ریده نمی شه دان کرد
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکذیب میشه ، دختر بچه به حساب میاد ، متقاعد کردنی هم در کار نبود ، فقط کردن بود و بس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm50)