مثل اینکه دیر رسیدیم شعرا تموم شد(sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه دیر رسیدیم شعرا تموم شد(sm14)
(sm64)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی نامردین همتون قهرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سرما وقتی زد به اتاقم.که بهارو با خودت بردی
روز بود که رفتی.روز بود که رفت.شب بود که آوردی
تو نبودی اتاقم زمستون بود.تا خرخره زیر برف بودم
بازار کنایه داغ بود.وقتی با خودم درگیر حرف بودم
چه کرده صفا (sm1)
منم نگرفتم کتابو جون تو (sm74) شعرارم ندارم فقط پارورو دارم میخوای بپخم (sm74)(sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نه تورو خدا لو میرهنقل قول:
پارو رو که خواجه حافظ شیرازیم داره ..صید رو بده (sm74)نقل قول:
می دونم داری (sm102)
امیر چرا سایت بگیر نگیر داره
چقد دلم براتون تنگ شده بود (sm19)
امروز رفتم باشگاه پشته وزنه ..مداحی که روی وزنه برداری حسین رضازاده می زاشتن می خوندم (sm2)