مطمئن باش خیلی ط.ل بکشه سه شنبه صبح آلبوم تو بازاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مطمئن باش خیلی ط.ل بکشه سه شنبه صبح آلبوم تو بازاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شیرین عقل رو نیگا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه از من بیچاره چرا
نمی پرسی زنده ام یا مرده
(sm50)
من الان جلو پنجره نشستم صدای اذون شنیدم دستور حمله میدم ..
رسول مهتی هادی و بزقوش آماده به جنگ ..
حمله کنسل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاکتیک نرمش قهرمانانه رو انجام میدیم
چاوشی خواننده تیتراژ و ... نیست چاوشی یه استثناست تو موسیقی ایران - ایمان داشته باش من خود آن سیزدهم بیشتر به خاطر موسیقیش همه گیر شد اون به خاطر نبوغ چاوشی ، اکثرا شعراش رو نمی فهمیدن چون سوادش رو نداشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط REZAD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اماده هستم(sm118)نقل قول:
دیوث مخاطبارو تحریک نکننقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی بدون تکرار فقط موسیقی سنتی - شهرام ناظری واسه این ممکلت کم کار نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو غلط میکنی دیوث بهمن فحش نخوره امشب من دلم خنک نمیشه ..
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بگم حتی به سمت موزن هم سیخ میکنن ..
این دفعه رو بیا با زبان صلح بریم پیشش (sm19)نقل قول:
یا به لیلا برسون این دل مجنونو
یا مداوا کن این درد بی درمونو
(sm50)
آره دیگه اول آروم برین ببینین خر میشه جواب مواب میده بعد بفوکونینش ..
قلب خسته می ایستد (sm172)
(sm178)
(sm2)نقل قول:
سُبْحَانَكَ يَا اللَّهُ تَعَالَيْتَ يَا رَحْمَانُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ(sm50)(sm74)
یا خدا.چه میکنه نامجو(sm50)
به من چه کی مرد
کی باخت ، کی برد
کی گرفت سیمرغ اینطور بی ذوق
کی اومد رو بیلبور میلبورد بیخود
هر کی اومد یه دل سیر خورد ...
(sm27)
(sm50)
أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ(sm81)
خب اذان گفت نماز رو بعدا میخونیم بریم رسول ؟ هادی؟ سینجول؟
الدنگ منو با این جونها اشتباه گرفتی من فقط ارشیو فیلم هالیوود و موسیقی دارم کلا علاقه ای به چورن ندارم علاقه من فقط کردن اونم به سبک فوق خشن و وحشیانه هست وسلام(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمله رو کنسل کن(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول خطر(sm2)
چرانقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه عه ناسلامتی بزرگ شده ی مکتب چاوشی و مولانا هستی بی تلبیت (sm171)نقل قول:
من میرم یا علی فقط رسول یه عکس یادگاری نگه دار دیگه
آخه این بابازاده الدنگ چیکارس مگه(sm98)
اهنگ نامجو با رمضان رابطه داره(sm54)
آره.فوق العادس(sm81)نقل قول:
رسول
برو عکس بگیر
معنیش چیه اگه میدونی بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
رسول بفرست خصوصی